Studiegids » wo » WO Opleidingen » Erasmus Mundus Master’s Program in Public Policy (joint degree) (Master) – ISS (Erasmus Universiteit Rotterdam) – Den Haag

Erasmus Mundus Master’s Program in Public Policy (joint degree) (Master) – ISS (Erasmus Universiteit Rotterdam) – Den Haag

De postinitiële masterstudie (wo) Erasmus Mundus Master’s Program in Public Policy richt zich op de snel veranderende global environment en de nieuwe publieke beleidsuitdagingen. Deze master leert je kennis en vaaridgheden die van belang zijn voor het begrijpen en interveniëren in gelijktijdige transnationale politieke problemen, zoals klimaat veranderingen, internationaal terrorisme of financiele problemen.

Erasmus Universiteit Rotterdam, Den Haag

Deze opleiding kun je volgen bij Erasmus Universiteit Rotterdam, Den Haag in Den Haag.

8.3
Studenttevredenheid
cijfer in 2023

Wanneer word je toegelaten?

Een hogeschool of universiteit kan bepaalde toelatingseisen hanteren, voordat je wordt toegelaten aan de opleiding. Bij deze toelatingseisen wordt er gekeken naar je voorgaande studie en bijbehorend profiel. Zo kan het zijn dat er een eis wordt gesteld aan zowel het niveau als het vakkenpakket. Hieronder vind je de toelatingseisen voor de opleiding Erasmus Mundus Master's Program in Public Policy (joint degree).

Toelatingseisen

Vooropleidingseisen: Niet toelaatbaar
Vooropleidingseisen: Niet toelaatbaar
Vooropleidingseisen: Niet toelaatbaar

Studenttevredenheid

Hieronder vind je de uitslag van de Nationale Studenten Enquete voor de opleiding Erasmus Mundus Master's Program in Public Policy (joint degree) (voltijd). Uiteraard horen we ook graag van jou wat jij van deze opleiding vindt. Reageer hiervoor onderaan de pagina, zodat ook de toekomstige studenten dit kunnen gebruiken bij hun afweging en keuze voor een geschikte opleiding.

Nationale Studenten Enquete 2023

Voor het gemiddelde cijfer van deze voltijd opleiding, zijn er studenten gevraagd om te stemmen. Tijdens de Nationale Studenten Enquete van 2023 hebben 8 studenten gestemd op de opleiding Erasmus Mundus Master's Program in Public Policy (joint degree). Waarvan er 0.0% een 1 hebben gegeven, 0.0% een 2, 0.0% een 3, 87.5% een 4 en tot slot heeft 12.5% van alle stemmende studenten een 5 uit 5 gegeven aan deze opleiding.

  • Gemiddelde 8.3 / 10
  • Sfeer 8.8 / 10
  • Docenten 8.3 / 10
  • Toetsing en informatie 8.0 / 10
  • Studiefaciliteiten 8.8 / 10

Gemiddelde Beoordeling

1 / 5 0.0%
2 / 5 0.0%
3 / 5 0.0%
4 / 5 87.5%
5 / 5 12.5%


Reviews, ervaringen en recensies

Wil je een review, recensie of ervaring over Erasmus Mundus Master's Program in Public Policy (joint degree) van ISS (Erasmus Universiteit Rotterdam) in Den Haag achterlaten? Dat kan via het formulier aan de linkerkant. Het e-mailadres is puur voor onze eigen controle en zal niet gepubliceerd worden op deze pagina. Zie je een review of recensie over de studie Erasmus Mundus Master's Program in Public Policy (joint degree) dat niet correct is of niet klopt, dan horen wij het graag!

Laat jouw review achter!

Erasmus Mundus Master's Program in Public Policy (joint degree) Reviews & Ervaringen

Hieronder vind je enkele reviews en ervaringen van de studie Erasmus Mundus Master's Program in Public Policy (joint degree). Heb je zelf ook ervaring met Erasmus Mundus Master's Program in Public Policy (joint degree) van ISS (Erasmus Universiteit Rotterdam), laat dan nu jouw review achter!

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Heb je moeite met het kiezen van de juiste opleiding?

Er zijn genoeg studenten die moeite hebben om de juiste opleiding te volgen. Maar de juiste keuze maken is wel belangrijk, want je zult er toch al snel een aantal jaren aan moeten werken. Twijfel jij of de opleiding Erasmus Mundus Master's Program in Public Policy (joint degree) (voltijd) in Den Haag de juiste voor jou is?

Neem dan eens contact op met deze Studiekeuzebegeleiders of Loopbaanbegeleiders in Den Haag!


Veelgestelde Vragen over Erasmus Mundus Master's Program in Public Policy (joint degree)

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over Erasmus Mundus Master's Program in Public Policy (joint degree) te volgen bij ISS (Erasmus Universiteit Rotterdam):

Bij welke onderwijsinstelling kan ik de opleiding Erasmus Mundus Master's Program in Public Policy (joint degree) volgen?

De opleiding Erasmus Mundus Master's Program in Public Policy (joint degree) kun je onder andere bij ISS (Erasmus Universiteit Rotterdam) in volgen.

Welk studenttevredenheid cijfer krijgt de opleiding Erasmus Mundus Master's Program in Public Policy (joint degree)?

De opleiding Erasmus Mundus Master's Program in Public Policy (joint degree) van ISS (Erasmus Universiteit Rotterdam) kreeg in 2023 het cijfer 8.3.

Welke toelatingseisen zijn er als ik van de havo kom?

Wil je van de havo naar de opleiding Erasmus Mundus Master's Program in Public Policy (joint degree), dan zul je moeten voldoen aan: Niet toelaatbaar

Contactgegevens van ISS (Erasmus Universiteit Rotterdam), vestiging 's-Gravenhage

Adresgegevens

Kortenaerkade 12
2518 AX, Den Haag
Zuid-Holland

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 19 juli 2023 om 15:07.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud