Studiegids » wo » WO Opleidingen » Advanced Studies in International Civil and Commercial Law (Master) – Universiteit Leiden – Leiden

Advanced Studies in International Civil and Commercial Law (Master) – Universiteit Leiden – Leiden

De postinitiële masterstudie (wo) Advanced Studies in International Civil and Commercial Law is gericht op het vergelijken van internationaal civiel en commercieel recht in zowel theorie als praktijk. In het bijzonder wordt ingegaan op de verschillen tussen common law en civiel recht en tussen verschillende nationale rechtssystemen. Internationaal civiel en commercieel recht is een complexe aangelegenheid doordat allerlei wetten op verschillende niveaus naast elkaar bestaan en met elkaar interacteren. Binnen de studie leer je om grip te krijgen op deze gecompliceerde werkelijkheid en worden je handvaten aangereikt om je kennis in de praktijk te kunnen inzetten.

Universiteit Leiden, Leiden

Deze opleiding kun je volgen bij Universiteit Leiden, Leiden in Leiden.


Wanneer word je toegelaten?

Een hogeschool of universiteit kan bepaalde toelatingseisen hanteren, voordat je wordt toegelaten aan de opleiding. Bij deze toelatingseisen wordt er gekeken naar je voorgaande studie en bijbehorend profiel. Zo kan het zijn dat er een eis wordt gesteld aan zowel het niveau als het vakkenpakket. Hieronder vind je de toelatingseisen voor de opleiding Advanced Studies in International Civil and Commercial Law.

Toelatingseisen

Vooropleidingseisen: Niet toelaatbaar
Vooropleidingseisen: Niet toelaatbaar
Vooropleidingseisen: Niet toelaatbaar


Reviews, ervaringen en recensies

Wil je een review, recensie of ervaring over Advanced Studies in International Civil and Commercial Law van Universiteit Leiden in Leiden achterlaten? Dat kan via het formulier aan de linkerkant. Het e-mailadres is puur voor onze eigen controle en zal niet gepubliceerd worden op deze pagina. Zie je een review of recensie over de studie Advanced Studies in International Civil and Commercial Law dat niet correct is of niet klopt, dan horen wij het graag!

Laat jouw review achter!

Advanced Studies in International Civil and Commercial Law Reviews & Ervaringen

Hieronder vind je enkele reviews en ervaringen van de studie Advanced Studies in International Civil and Commercial Law. Heb je zelf ook ervaring met Advanced Studies in International Civil and Commercial Law van Universiteit Leiden, laat dan nu jouw review achter!

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Heb je moeite met het kiezen van de juiste opleiding?

Er zijn genoeg studenten die moeite hebben om de juiste opleiding te volgen. Maar de juiste keuze maken is wel belangrijk, want je zult er toch al snel een aantal jaren aan moeten werken. Twijfel jij of de opleiding Advanced Studies in International Civil and Commercial Law (deeltijd) in Leiden de juiste voor jou is?

Neem dan eens contact op met deze Studiekeuzebegeleiders of Loopbaanbegeleiders in Leiden!


Veelgestelde Vragen over Advanced Studies in International Civil and Commercial Law

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over Advanced Studies in International Civil and Commercial Law te volgen bij Universiteit Leiden:

Bij welke onderwijsinstelling kan ik de opleiding Advanced Studies in International Civil and Commercial Law volgen?

De opleiding Advanced Studies in International Civil and Commercial Law kun je onder andere bij Universiteit Leiden in volgen.

Welke toelatingseisen zijn er als ik van de havo kom?

Wil je van de havo naar de opleiding Advanced Studies in International Civil and Commercial Law, dan zul je moeten voldoen aan: Niet toelaatbaar

Contactgegevens van Universiteit Leiden, vestiging Leiden

Adresgegevens

Rapenburg 70
2311 EZ, Leiden
Zuid-Holland

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 19 juli 2023 om 15:04.

Bronnen: geen

Naar de inhoud springen