Studiegids » wo » WO Opleidingen » Advanced Studies in European and International Business Law (Master) – Universiteit Leiden – Leiden

Advanced Studies in European and International Business Law (Master) – Universiteit Leiden – Leiden

De postinitiële masterstudie (wo) European and International Business Law is gericht op het effect van het Europees recht op regeringen en bedrijven in de wereldeconomie en vooral op de Wereld Handels Organisatie. Je bestudeert het Europees fiscaal recht, intellectueel eigendomsrecht en Europees bedrijfsrecht.

Universiteit Leiden, Leiden

Deze opleiding kun je volgen bij Universiteit Leiden, Leiden in Leiden.


Wanneer word je toegelaten?

Een hogeschool of universiteit kan bepaalde toelatingseisen hanteren, voordat je wordt toegelaten aan de opleiding. Bij deze toelatingseisen wordt er gekeken naar je voorgaande studie en bijbehorend profiel. Zo kan het zijn dat er een eis wordt gesteld aan zowel het niveau als het vakkenpakket. Hieronder vind je de toelatingseisen voor de opleiding Advanced Studies in European and International Business Law.

Toelatingseisen

Vooropleidingseisen: Niet toelaatbaar
Vooropleidingseisen: Niet toelaatbaar
Vooropleidingseisen: Niet toelaatbaar


Reviews, ervaringen en recensies

Wil je een review, recensie of ervaring over Advanced Studies in European and International Business Law van Universiteit Leiden in Leiden achterlaten? Dat kan via het formulier aan de linkerkant. Het e-mailadres is puur voor onze eigen controle en zal niet gepubliceerd worden op deze pagina. Zie je een review of recensie over de studie Advanced Studies in European and International Business Law dat niet correct is of niet klopt, dan horen wij het graag!

Laat jouw review achter!

Advanced Studies in European and International Business Law Reviews & Ervaringen

Hieronder vind je enkele reviews en ervaringen van de studie Advanced Studies in European and International Business Law. Heb je zelf ook ervaring met Advanced Studies in European and International Business Law van Universiteit Leiden, laat dan nu jouw review achter!

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Heb je moeite met het kiezen van de juiste opleiding?

Er zijn genoeg studenten die moeite hebben om de juiste opleiding te volgen. Maar de juiste keuze maken is wel belangrijk, want je zult er toch al snel een aantal jaren aan moeten werken. Twijfel jij of de opleiding Advanced Studies in European and International Business Law (deeltijd) in Leiden de juiste voor jou is?

Neem dan eens contact op met deze Studiekeuzebegeleiders of Loopbaanbegeleiders in Leiden!


Veelgestelde Vragen over Advanced Studies in European and International Business Law

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over Advanced Studies in European and International Business Law te volgen bij Universiteit Leiden:

Bij welke onderwijsinstelling kan ik de opleiding Advanced Studies in European and International Business Law volgen?

De opleiding Advanced Studies in European and International Business Law kun je onder andere bij Universiteit Leiden in volgen.

Welke toelatingseisen zijn er als ik van de havo kom?

Wil je van de havo naar de opleiding Advanced Studies in European and International Business Law, dan zul je moeten voldoen aan: Niet toelaatbaar

Contactgegevens van Universiteit Leiden, vestiging Leiden

Adresgegevens

Rapenburg 70
2311 EZ, Leiden
Zuid-Holland

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 19 juli 2023 om 15:05.

Bronnen: geen

Naar de inhoud springen