Studiegids » Thuisstudies » Wellness

Wellness

Gezondheidspreventie en wellness zijn begrippen die al eeuwen met elkaar verbonden zijn. Deze cursus is een leidraad om tot een op de persoonlijke behoefte afgestemd wellness programma te komen, dat op elk gewenst moment aan veranderde omstandigheden aangepast kan worden. Het is zelfs mogelijk om jouw gezin of vrienden erbij te betrekken en ook anderen te adviseren.

Deze studie kun je volgen bij Laudius.

  • Hoofdcategorie: Gezondheid
  • Subcategorie: Beauty & Lifestyle, Gezondheid & Welzijn
Wellness van Laudius

Reviews, ervaringen en recensies

Wil je een review, recensie of ervaring over Wellness van Laudius achterlaten? Dat kan via het formulier aan de linkerkant. Het e-mailadres is puur voor onze eigen controle en zal niet gepubliceerd worden op deze pagina. Zie je een review of recensie over de studie Wellness dat niet correct is of niet klopt, dan horen wij het graag!

Laat jouw review achter!

Wellness Reviews & Ervaringen

Hieronder vind je enkele reviews en ervaringen van de studie Wellness. Heb je zelf ook ervaring met Wellness van Laudius, laat dan nu jouw review achter!

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Korting voor de studie Wellness

Wil jij graag de studie Wellness volgen en gelijk bestellen? Gebruik dan hiervoor onderstaande kortingscode, zodat je wel het complete aanbod krijgt, maar dan met korting! Hieronder vind je de kortingscode voor de studie Wellness of een algemene kortingscode voor Laudius. Maak er gelijk gebruik van, want we weten niet hoe lang deze nog geldig is!

Krijg nú 5% extra korting, bovenop de al mogelijke kortingsprijs van Laudius zelf, met onze unieke kortingscode: bero5.


Actie of extra's

Bij sommige aanbieders of studies krijg je een actie of een extraatje bij de bestelling. In dit geval is dat: Geen inschrijfgeld (elders 30 euro)!

Heb jij nog een leuke korting of actie gevonden voor deze studie of voor Laudius? Of werkt bovenstaande kortingscode wellicht niet (meer)? Laat het ons dan weten in de reacties onderaan deze pagina!


Heb je moeite met het kiezen van de juiste studie?

Er zijn genoeg studenten die moeite hebben om de juiste opleiding te vinden. Maar de juiste keuze maken is wel belangrijk, want je zult er toch al snel een bepaalde tijd aan besteden. Twijfel jij of de studie 'Wellness' van Laudius de juiste voor jou is?

Neem dan eens contact op met deze Studiekeuzebegeleiders of Loopbaanbegeleiders!


Veelgestelde Vragen over Wellness

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over Wellness te volgen bij Laudius:

Bij welke onderwijsinstelling kan ik de studie Wellness volgen?

De studie Wellness kun je onder andere volgen bij Laudius. Bekijk onze pagina voor meer informatie, kortingen en reviews!

Hoe hoog bedraagt het collegegeld van de studie Wellness?

Als je de studie Wellness wil volgen bij Laudius, dan is het collegegeld momenteel gesteld op € 399.00.

Welk studenttevredenheid cijfer krijgt de studie Wellness?

De studie Wellness van Laudius wordt op deze pagina beoordeeld door de bezoekers. Kijk snel wat voor cijfer er wordt gegeven!

Is er ook een kortingscode voor een studie bij Laudius?

Bij de studie Wellness van Laudius kun je de volgende kortingscode gebruiken: Krijg nú 5% extra korting, bovenop de al mogelijke kortingsprijs van Laudius zelf, met onze unieke kortingscode: bero5..

Welke actie is momenteel geldig voor deze studie?

Voor de studie Wellness van Laudius is momenteel de volgende actie geldig: Geen inschrijfgeld (elders 30 euro)!


Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 5 november 2020 om 17:01.

Bronnen: geen

Skip to content