Studiegids » Thuisstudies » VMBO Engels

VMBO Engels

Engels is een echte wereldtaal. Gedurende deze thuisstudie VMBO Engels leer je de basis van de Engelse taal lezen, spreken, schrijven en verstaan. De cursus VMBO Engels leert je alles wat je moet weten om te kunnen slagen voor het officiële staatsexamen VMBO Engels. Zo beschik jij straks aantoonbaar over de juiste kennis voor je studie of beroep.

Deze studie kun je volgen bij Laudius.

  • Hoofdcategorie: VWO, HAVO, VMBO
  • Subcategorie: VWO, HAVO, VMBO
VMBO Engels van Laudius

Reviews, ervaringen en recensies

Wil je een review, recensie of ervaring over VMBO Engels van Laudius achterlaten? Dat kan via het formulier aan de linkerkant. Het e-mailadres is puur voor onze eigen controle en zal niet gepubliceerd worden op deze pagina. Zie je een review of recensie over de studie VMBO Engels dat niet correct is of niet klopt, dan horen wij het graag!

Laat jouw review achter!

VMBO Engels Reviews & Ervaringen

Hieronder vind je enkele reviews en ervaringen van de studie VMBO Engels. Heb je zelf ook ervaring met VMBO Engels van Laudius, laat dan nu jouw review achter!

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Korting voor de studie VMBO Engels

Wil jij graag de studie VMBO Engels volgen en gelijk bestellen? Gebruik dan hiervoor onderstaande kortingscode, zodat je wel het complete aanbod krijgt, maar dan met korting! Hieronder vind je de kortingscode voor de studie VMBO Engels of een algemene kortingscode voor Laudius. Maak er gelijk gebruik van, want we weten niet hoe lang deze nog geldig is!

Krijg nú 5% extra korting, bovenop de al mogelijke kortingsprijs van Laudius zelf, met onze unieke kortingscode: bero5.


Actie of extra's

Bij sommige aanbieders of studies krijg je een actie of een extraatje bij de bestelling. In dit geval is dat: Geen inschrijfgeld (elders 30 euro)!

Heb jij nog een leuke korting of actie gevonden voor deze studie of voor Laudius? Of werkt bovenstaande kortingscode wellicht niet (meer)? Laat het ons dan weten in de reacties onderaan deze pagina!


Heb je moeite met het kiezen van de juiste studie?

Er zijn genoeg studenten die moeite hebben om de juiste opleiding te vinden. Maar de juiste keuze maken is wel belangrijk, want je zult er toch al snel een bepaalde tijd aan besteden. Twijfel jij of de studie 'VMBO Engels' van Laudius de juiste voor jou is?

Neem dan eens contact op met deze Studiekeuzebegeleiders of Loopbaanbegeleiders!


Veelgestelde Vragen over VMBO Engels

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over VMBO Engels te volgen bij Laudius:

Bij welke onderwijsinstelling kan ik de studie VMBO Engels volgen?

De studie VMBO Engels kun je onder andere volgen bij Laudius. Bekijk onze pagina voor meer informatie, kortingen en reviews!

Hoe hoog bedraagt het collegegeld van de studie VMBO Engels?

Als je de studie VMBO Engels wil volgen bij Laudius, dan is het collegegeld momenteel gesteld op € 179.00.

Welk studenttevredenheid cijfer krijgt de studie VMBO Engels?

De studie VMBO Engels van Laudius wordt op deze pagina beoordeeld door de bezoekers. Kijk snel wat voor cijfer er wordt gegeven!

Is er ook een kortingscode voor een studie bij Laudius?

Bij de studie VMBO Engels van Laudius kun je de volgende kortingscode gebruiken: Krijg nú 5% extra korting, bovenop de al mogelijke kortingsprijs van Laudius zelf, met onze unieke kortingscode: bero5..

Welke actie is momenteel geldig voor deze studie?

Voor de studie VMBO Engels van Laudius is momenteel de volgende actie geldig: Geen inschrijfgeld (elders 30 euro)!


Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 17 november 2020 om 13:13.

Bronnen: geen

Skip to content