Studiegids » Thuisstudies » Telefoniste-receptioniste

Telefoniste-receptioniste

Een Telefoniste/Receptioniste is het visitekaartje en uithangbord van een organisatie. Mensen die contact opnemen met een onderneming of instelling krijgen namelijk in eerste instantie te maken met een Telefoniste/Receptioniste. “You never get a second chance to make a first impression” is een veelzeggend Engelstalig spreekwoord. De juiste kennis voor deze baan doe je op in deze cursus.

Deze studie kun je volgen bij Laudius.

  • Hoofdcategorie: STAP, Kantoor
  • Subcategorie: STAP, Kantoor
Telefoniste-receptioniste van Laudius

Reviews, ervaringen en recensies

Wil je een review, recensie of ervaring over Telefoniste-receptioniste van Laudius achterlaten? Dat kan via het formulier aan de linkerkant. Het e-mailadres is puur voor onze eigen controle en zal niet gepubliceerd worden op deze pagina. Zie je een review of recensie over de studie Telefoniste-receptioniste dat niet correct is of niet klopt, dan horen wij het graag!

Laat jouw review achter!

Telefoniste-receptioniste Reviews & Ervaringen

Hieronder vind je enkele reviews en ervaringen van de studie Telefoniste-receptioniste. Heb je zelf ook ervaring met Telefoniste-receptioniste van Laudius, laat dan nu jouw review achter!

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Korting voor de studie Telefoniste-receptioniste

Wil jij graag de studie Telefoniste-receptioniste volgen en gelijk bestellen? Gebruik dan hiervoor onderstaande kortingscode, zodat je wel het complete aanbod krijgt, maar dan met korting! Hieronder vind je de kortingscode voor de studie Telefoniste-receptioniste of een algemene kortingscode voor Laudius. Maak er gelijk gebruik van, want we weten niet hoe lang deze nog geldig is!

Krijg nú 5% extra korting, bovenop de al mogelijke kortingsprijs van Laudius zelf, met onze unieke kortingscode: bero5.


Actie of extra's

Bij sommige aanbieders of studies krijg je een actie of een extraatje bij de bestelling. In dit geval is dat: Cursus kosteloos met STAP budget!

Heb jij nog een leuke korting of actie gevonden voor deze studie of voor Laudius? Of werkt bovenstaande kortingscode wellicht niet (meer)? Laat het ons dan weten in de reacties onderaan deze pagina!


Heb je moeite met het kiezen van de juiste studie?

Er zijn genoeg studenten die moeite hebben om de juiste opleiding te vinden. Maar de juiste keuze maken is wel belangrijk, want je zult er toch al snel een bepaalde tijd aan besteden. Twijfel jij of de studie 'Telefoniste-receptioniste' van Laudius de juiste voor jou is?

Neem dan eens contact op met deze Studiekeuzebegeleiders of Loopbaanbegeleiders!


Veelgestelde Vragen over Telefoniste-receptioniste

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over Telefoniste-receptioniste te volgen bij Laudius:

Bij welke onderwijsinstelling kan ik de studie Telefoniste-receptioniste volgen?

De studie Telefoniste-receptioniste kun je onder andere volgen bij Laudius. Bekijk onze pagina voor meer informatie, kortingen en reviews!

Hoe hoog bedraagt het collegegeld van de studie Telefoniste-receptioniste?

Als je de studie Telefoniste-receptioniste wil volgen bij Laudius, dan is het collegegeld momenteel gesteld op € 239.00.

Welk studenttevredenheid cijfer krijgt de studie Telefoniste-receptioniste?

De studie Telefoniste-receptioniste van Laudius wordt op deze pagina beoordeeld door de bezoekers. Kijk snel wat voor cijfer er wordt gegeven!

Is er ook een kortingscode voor een studie bij Laudius?

Bij de studie Telefoniste-receptioniste van Laudius kun je de volgende kortingscode gebruiken: Krijg nú 5% extra korting, bovenop de al mogelijke kortingsprijs van Laudius zelf, met onze unieke kortingscode: bero5..

Welke actie is momenteel geldig voor deze studie?

Voor de studie Telefoniste-receptioniste van Laudius is momenteel de volgende actie geldig: Cursus kosteloos met STAP budget!


Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 18 februari 2022 om 10:26.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud