Studiegids » Thuisstudies » Moderne Bedrijfsadministratie (MBA)-module Financiering

Moderne Bedrijfsadministratie (MBA)-module Financiering

Kom jij veel in aanraking met financiële cijfers, maar zou je hier graag meer mee kunnen? Met deze MBA module Financiering leer jij hoe je de balans van een bedrijf opstelt en hoe je deze analyseert. Hierbij spelen ook vermogen, rente en rechtsvormen een rol. Doordat jij straks meer kennis over financiering hebt, word je ook meteen een betere gesprekspartner op dit gebied!

Deze studie kun je volgen bij Laudius.

  • Hoofdcategorie: STAP, Boekhouden & Financiën
  • Subcategorie: STAP, Boekhouden & Financiën
Moderne Bedrijfsadministratie (MBA)-module Financiering van Laudius

Reviews, ervaringen en recensies

Wil je een review, recensie of ervaring over Moderne Bedrijfsadministratie (MBA)-module Financiering van Laudius achterlaten? Dat kan via het formulier aan de linkerkant. Het e-mailadres is puur voor onze eigen controle en zal niet gepubliceerd worden op deze pagina. Zie je een review of recensie over de studie Moderne Bedrijfsadministratie (MBA)-module Financiering dat niet correct is of niet klopt, dan horen wij het graag!

Laat jouw review achter!

Moderne Bedrijfsadministratie (MBA)-module Financiering Reviews & Ervaringen

Hieronder vind je enkele reviews en ervaringen van de studie Moderne Bedrijfsadministratie (MBA)-module Financiering. Heb je zelf ook ervaring met Moderne Bedrijfsadministratie (MBA)-module Financiering van Laudius, laat dan nu jouw review achter!

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Korting voor de studie Moderne Bedrijfsadministratie (MBA)-module Financiering

Wil jij graag de studie Moderne Bedrijfsadministratie (MBA)-module Financiering volgen en gelijk bestellen? Gebruik dan hiervoor onderstaande kortingscode, zodat je wel het complete aanbod krijgt, maar dan met korting! Hieronder vind je de kortingscode voor de studie Moderne Bedrijfsadministratie (MBA)-module Financiering of een algemene kortingscode voor Laudius. Maak er gelijk gebruik van, want we weten niet hoe lang deze nog geldig is!

Krijg nú 5% extra korting, bovenop de al mogelijke kortingsprijs van Laudius zelf, met onze unieke kortingscode: bero5.


Actie of extra's

Bij sommige aanbieders of studies krijg je een actie of een extraatje bij de bestelling. In dit geval is dat: Cursus kosteloos met STAP budget!

Heb jij nog een leuke korting of actie gevonden voor deze studie of voor Laudius? Of werkt bovenstaande kortingscode wellicht niet (meer)? Laat het ons dan weten in de reacties onderaan deze pagina!


Heb je moeite met het kiezen van de juiste studie?

Er zijn genoeg studenten die moeite hebben om de juiste opleiding te vinden. Maar de juiste keuze maken is wel belangrijk, want je zult er toch al snel een bepaalde tijd aan besteden. Twijfel jij of de studie 'Moderne Bedrijfsadministratie (MBA)-module Financiering' van Laudius de juiste voor jou is?

Neem dan eens contact op met deze Studiekeuzebegeleiders of Loopbaanbegeleiders!


Veelgestelde Vragen over Moderne Bedrijfsadministratie (MBA)-module Financiering

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over Moderne Bedrijfsadministratie (MBA)-module Financiering te volgen bij Laudius:

Bij welke onderwijsinstelling kan ik de studie Moderne Bedrijfsadministratie (MBA)-module Financiering volgen?

De studie Moderne Bedrijfsadministratie (MBA)-module Financiering kun je onder andere volgen bij Laudius. Bekijk onze pagina voor meer informatie, kortingen en reviews!

Hoe hoog bedraagt het collegegeld van de studie Moderne Bedrijfsadministratie (MBA)-module Financiering?

Als je de studie Moderne Bedrijfsadministratie (MBA)-module Financiering wil volgen bij Laudius, dan is het collegegeld momenteel gesteld op € 129.00.

Welk studenttevredenheid cijfer krijgt de studie Moderne Bedrijfsadministratie (MBA)-module Financiering?

De studie Moderne Bedrijfsadministratie (MBA)-module Financiering van Laudius wordt op deze pagina beoordeeld door de bezoekers. Kijk snel wat voor cijfer er wordt gegeven!

Is er ook een kortingscode voor een studie bij Laudius?

Bij de studie Moderne Bedrijfsadministratie (MBA)-module Financiering van Laudius kun je de volgende kortingscode gebruiken: Krijg nú 5% extra korting, bovenop de al mogelijke kortingsprijs van Laudius zelf, met onze unieke kortingscode: bero5..

Welke actie is momenteel geldig voor deze studie?

Voor de studie Moderne Bedrijfsadministratie (MBA)-module Financiering van Laudius is momenteel de volgende actie geldig: Cursus kosteloos met STAP budget!


Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 18 februari 2022 om 10:26.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud