Studiegids » Thuisstudies » Mode Stylist

Mode Stylist

De laatste decennia heeft het stylingvak een enorme groei doorgemaakt in meerdere branches. Lees je graag mode-tijdschriften? Vragen anderen je graag om een kledingadvies? Struin je graag trendy kledingzaken af op zoek naar originele kleding? Dan ben je geknipt om modestylist te worden. In deze cursus doe je alle kennis op die je nodig hebt om jouw “passion-for-fashion” in goud om te zetten!

Deze studie kun je volgen bij Laudius.

  • Hoofdcategorie: STAP, Beauty & Lifestyle
  • Subcategorie: STAP, Beauty & Lifestyle
Mode Stylist van Laudius

Reviews, ervaringen en recensies

Wil je een review, recensie of ervaring over Mode Stylist van Laudius achterlaten? Dat kan via het formulier aan de linkerkant. Het e-mailadres is puur voor onze eigen controle en zal niet gepubliceerd worden op deze pagina. Zie je een review of recensie over de studie Mode Stylist dat niet correct is of niet klopt, dan horen wij het graag!

Laat jouw review achter!

Mode Stylist Reviews & Ervaringen

Hieronder vind je enkele reviews en ervaringen van de studie Mode Stylist. Heb je zelf ook ervaring met Mode Stylist van Laudius, laat dan nu jouw review achter!

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Korting voor de studie Mode Stylist

Wil jij graag de studie Mode Stylist volgen en gelijk bestellen? Gebruik dan hiervoor onderstaande kortingscode, zodat je wel het complete aanbod krijgt, maar dan met korting! Hieronder vind je de kortingscode voor de studie Mode Stylist of een algemene kortingscode voor Laudius. Maak er gelijk gebruik van, want we weten niet hoe lang deze nog geldig is!

Krijg nú 5% extra korting, bovenop de al mogelijke kortingsprijs van Laudius zelf, met onze unieke kortingscode: bero5.


Actie of extra's

Bij sommige aanbieders of studies krijg je een actie of een extraatje bij de bestelling. In dit geval is dat: Cursus kosteloos met STAP budget!

Heb jij nog een leuke korting of actie gevonden voor deze studie of voor Laudius? Of werkt bovenstaande kortingscode wellicht niet (meer)? Laat het ons dan weten in de reacties onderaan deze pagina!


Heb je moeite met het kiezen van de juiste studie?

Er zijn genoeg studenten die moeite hebben om de juiste opleiding te vinden. Maar de juiste keuze maken is wel belangrijk, want je zult er toch al snel een bepaalde tijd aan besteden. Twijfel jij of de studie 'Mode Stylist' van Laudius de juiste voor jou is?

Neem dan eens contact op met deze Studiekeuzebegeleiders of Loopbaanbegeleiders!


Veelgestelde Vragen over Mode Stylist

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over Mode Stylist te volgen bij Laudius:

Bij welke onderwijsinstelling kan ik de studie Mode Stylist volgen?

De studie Mode Stylist kun je onder andere volgen bij Laudius. Bekijk onze pagina voor meer informatie, kortingen en reviews!

Hoe hoog bedraagt het collegegeld van de studie Mode Stylist?

Als je de studie Mode Stylist wil volgen bij Laudius, dan is het collegegeld momenteel gesteld op € 399.00.

Welk studenttevredenheid cijfer krijgt de studie Mode Stylist?

De studie Mode Stylist van Laudius wordt op deze pagina beoordeeld door de bezoekers. Kijk snel wat voor cijfer er wordt gegeven!

Is er ook een kortingscode voor een studie bij Laudius?

Bij de studie Mode Stylist van Laudius kun je de volgende kortingscode gebruiken: Krijg nú 5% extra korting, bovenop de al mogelijke kortingsprijs van Laudius zelf, met onze unieke kortingscode: bero5..

Welke actie is momenteel geldig voor deze studie?

Voor de studie Mode Stylist van Laudius is momenteel de volgende actie geldig: Cursus kosteloos met STAP budget!


Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 18 februari 2022 om 10:26.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud