Studiegids » Thuisstudies » Italiaans Voor Beginners (A1)

Italiaans Voor Beginners (A1)

De Italiaanse taal is niet alleen mooi om te horen, maar ook zeer bruikbaar tijdens je volgende reis naar dit land. Met deze cursus leer je de basis van de Italiaanse taal, en haal je nog meer uit je volgende vakantie of zakenreis! De cursus is gericht op situaties die je dagelijks tegen kunt komen. Daardoor leer je op een praktische manier een nieuwe taal en kun jij je straks uit elke situatie redden.

Deze studie kun je volgen bij Laudius.

  • Hoofdcategorie: STAP, Taal
  • Subcategorie: STAP, Taal
Italiaans Voor Beginners (A1) van Laudius

Reviews, ervaringen en recensies

Wil je een review, recensie of ervaring over Italiaans Voor Beginners (A1) van Laudius achterlaten? Dat kan via het formulier aan de linkerkant. Het e-mailadres is puur voor onze eigen controle en zal niet gepubliceerd worden op deze pagina. Zie je een review of recensie over de studie Italiaans Voor Beginners (A1) dat niet correct is of niet klopt, dan horen wij het graag!

Laat jouw review achter!

Italiaans Voor Beginners (A1) Reviews & Ervaringen

Hieronder vind je enkele reviews en ervaringen van de studie Italiaans Voor Beginners (A1). Heb je zelf ook ervaring met Italiaans Voor Beginners (A1) van Laudius, laat dan nu jouw review achter!

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Korting voor de studie Italiaans Voor Beginners (A1)

Wil jij graag de studie Italiaans Voor Beginners (A1) volgen en gelijk bestellen? Gebruik dan hiervoor onderstaande kortingscode, zodat je wel het complete aanbod krijgt, maar dan met korting! Hieronder vind je de kortingscode voor de studie Italiaans Voor Beginners (A1) of een algemene kortingscode voor Laudius. Maak er gelijk gebruik van, want we weten niet hoe lang deze nog geldig is!

Krijg nú 5% extra korting, bovenop de al mogelijke kortingsprijs van Laudius zelf, met onze unieke kortingscode: bero5.


Actie of extra's

Bij sommige aanbieders of studies krijg je een actie of een extraatje bij de bestelling. In dit geval is dat: Cursus kosteloos met STAP budget!

Heb jij nog een leuke korting of actie gevonden voor deze studie of voor Laudius? Of werkt bovenstaande kortingscode wellicht niet (meer)? Laat het ons dan weten in de reacties onderaan deze pagina!


Heb je moeite met het kiezen van de juiste studie?

Er zijn genoeg studenten die moeite hebben om de juiste opleiding te vinden. Maar de juiste keuze maken is wel belangrijk, want je zult er toch al snel een bepaalde tijd aan besteden. Twijfel jij of de studie 'Italiaans Voor Beginners (A1)' van Laudius de juiste voor jou is?

Neem dan eens contact op met deze Studiekeuzebegeleiders of Loopbaanbegeleiders!


Veelgestelde Vragen over Italiaans Voor Beginners (A1)

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over Italiaans Voor Beginners (A1) te volgen bij Laudius:

Bij welke onderwijsinstelling kan ik de studie Italiaans Voor Beginners (A1) volgen?

De studie Italiaans Voor Beginners (A1) kun je onder andere volgen bij Laudius. Bekijk onze pagina voor meer informatie, kortingen en reviews!

Hoe hoog bedraagt het collegegeld van de studie Italiaans Voor Beginners (A1)?

Als je de studie Italiaans Voor Beginners (A1) wil volgen bij Laudius, dan is het collegegeld momenteel gesteld op € 159.00.

Welk studenttevredenheid cijfer krijgt de studie Italiaans Voor Beginners (A1)?

De studie Italiaans Voor Beginners (A1) van Laudius wordt op deze pagina beoordeeld door de bezoekers. Kijk snel wat voor cijfer er wordt gegeven!

Is er ook een kortingscode voor een studie bij Laudius?

Bij de studie Italiaans Voor Beginners (A1) van Laudius kun je de volgende kortingscode gebruiken: Krijg nú 5% extra korting, bovenop de al mogelijke kortingsprijs van Laudius zelf, met onze unieke kortingscode: bero5..

Welke actie is momenteel geldig voor deze studie?

Voor de studie Italiaans Voor Beginners (A1) van Laudius is momenteel de volgende actie geldig: Cursus kosteloos met STAP budget!


Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 18 februari 2022 om 10:26.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud