Studiegids » Thuisstudies » Interieurstylist

Interieurstylist

Gaat jouw hart altijd sneller kloppen van woon- en stylingprogramma’s op tv? Kun je geen genoeg krijgen van het struinen door interieurzaken, antiekmarkten of kringloopwinkels? Zie jij met slechts een paar aanwijzingen over kleur, materialen of smaak een bepaalde ruimte compleet gerestyled voor je? Voel jij feilloos aan wat voor inspiratie een bepaalde kamer in huis nodig heeft? Heb je een open, nieuwsgierige en creatieve houding? Dan is onze opleiding Interieurstylist precies wat je zoekt! In deze opleiding Interieurstylist word je opgeleid voor het officiële vakdiploma van EHCB, hét onafhankelijke, landelijke examenbureau op het gebied van de creatieve beroepen.

Deze studie kun je volgen bij Laudius.

  • Hoofdcategorie: STAP, Eigen zaak, Makelaardij & Wonen, Creativiteit
  • Subcategorie: STAP, Eigen zaak, Makelaardij & Wonen, Creativiteit
Interieurstylist van Laudius

Reviews, ervaringen en recensies

Wil je een review, recensie of ervaring over Interieurstylist van Laudius achterlaten? Dat kan via het formulier aan de linkerkant. Het e-mailadres is puur voor onze eigen controle en zal niet gepubliceerd worden op deze pagina. Zie je een review of recensie over de studie Interieurstylist dat niet correct is of niet klopt, dan horen wij het graag!

Laat jouw review achter!

Interieurstylist Reviews & Ervaringen

Hieronder vind je enkele reviews en ervaringen van de studie Interieurstylist. Heb je zelf ook ervaring met Interieurstylist van Laudius, laat dan nu jouw review achter!

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Korting voor de studie Interieurstylist

Wil jij graag de studie Interieurstylist volgen en gelijk bestellen? Gebruik dan hiervoor onderstaande kortingscode, zodat je wel het complete aanbod krijgt, maar dan met korting! Hieronder vind je de kortingscode voor de studie Interieurstylist of een algemene kortingscode voor Laudius. Maak er gelijk gebruik van, want we weten niet hoe lang deze nog geldig is!

Krijg nú 5% extra korting, bovenop de al mogelijke kortingsprijs van Laudius zelf, met onze unieke kortingscode: bero5.


Actie of extra's

Bij sommige aanbieders of studies krijg je een actie of een extraatje bij de bestelling. In dit geval is dat: Cursus kosteloos met STAP budget!

Heb jij nog een leuke korting of actie gevonden voor deze studie of voor Laudius? Of werkt bovenstaande kortingscode wellicht niet (meer)? Laat het ons dan weten in de reacties onderaan deze pagina!


Heb je moeite met het kiezen van de juiste studie?

Er zijn genoeg studenten die moeite hebben om de juiste opleiding te vinden. Maar de juiste keuze maken is wel belangrijk, want je zult er toch al snel een bepaalde tijd aan besteden. Twijfel jij of de studie 'Interieurstylist' van Laudius de juiste voor jou is?

Neem dan eens contact op met deze Studiekeuzebegeleiders of Loopbaanbegeleiders!


Veelgestelde Vragen over Interieurstylist

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over Interieurstylist te volgen bij Laudius:

Bij welke onderwijsinstelling kan ik de studie Interieurstylist volgen?

De studie Interieurstylist kun je onder andere volgen bij Laudius. Bekijk onze pagina voor meer informatie, kortingen en reviews!

Hoe hoog bedraagt het collegegeld van de studie Interieurstylist?

Als je de studie Interieurstylist wil volgen bij Laudius, dan is het collegegeld momenteel gesteld op € 299.00.

Welk studenttevredenheid cijfer krijgt de studie Interieurstylist?

De studie Interieurstylist van Laudius wordt op deze pagina beoordeeld door de bezoekers. Kijk snel wat voor cijfer er wordt gegeven!

Is er ook een kortingscode voor een studie bij Laudius?

Bij de studie Interieurstylist van Laudius kun je de volgende kortingscode gebruiken: Krijg nú 5% extra korting, bovenop de al mogelijke kortingsprijs van Laudius zelf, met onze unieke kortingscode: bero5..

Welke actie is momenteel geldig voor deze studie?

Voor de studie Interieurstylist van Laudius is momenteel de volgende actie geldig: Cursus kosteloos met STAP budget!


Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 18 februari 2022 om 10:27.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud