Studiegids » Thuisstudies » Basiskennis Loonadministratie (BKL)

Basiskennis Loonadministratie (BKL)

Wil je graag op de afdeling salarisadministratie werken? Dat kan met het diploma Basiskennis loonadministratie! Met deze erkende cursus wordt je opgeleid conform de exameneisen van de Nederlandse Associatie voor Examinering. Je leert in korte tijd de belangrijkste zaken op het gebied van loonadministratie en arbeidsrecht.

Deze studie kun je volgen bij Laudius.

  • Hoofdcategorie: STAP, Boekhouden & Financiën
  • Subcategorie: STAP, Boekhouden & Financiën
Basiskennis Loonadministratie (BKL) van Laudius

Reviews, ervaringen en recensies

Wil je een review, recensie of ervaring over Basiskennis Loonadministratie (BKL) van Laudius achterlaten? Dat kan via het formulier aan de linkerkant. Het e-mailadres is puur voor onze eigen controle en zal niet gepubliceerd worden op deze pagina. Zie je een review of recensie over de studie Basiskennis Loonadministratie (BKL) dat niet correct is of niet klopt, dan horen wij het graag!

Laat jouw review achter!

Basiskennis Loonadministratie (BKL) Reviews & Ervaringen

Hieronder vind je enkele reviews en ervaringen van de studie Basiskennis Loonadministratie (BKL). Heb je zelf ook ervaring met Basiskennis Loonadministratie (BKL) van Laudius, laat dan nu jouw review achter!

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Korting voor de studie Basiskennis Loonadministratie (BKL)

Wil jij graag de studie Basiskennis Loonadministratie (BKL) volgen en gelijk bestellen? Gebruik dan hiervoor onderstaande kortingscode, zodat je wel het complete aanbod krijgt, maar dan met korting! Hieronder vind je de kortingscode voor de studie Basiskennis Loonadministratie (BKL) of een algemene kortingscode voor Laudius. Maak er gelijk gebruik van, want we weten niet hoe lang deze nog geldig is!

Krijg nú 5% extra korting, bovenop de al mogelijke kortingsprijs van Laudius zelf, met onze unieke kortingscode: bero5.


Actie of extra's

Bij sommige aanbieders of studies krijg je een actie of een extraatje bij de bestelling. In dit geval is dat: Cursus kosteloos met STAP budget!

Heb jij nog een leuke korting of actie gevonden voor deze studie of voor Laudius? Of werkt bovenstaande kortingscode wellicht niet (meer)? Laat het ons dan weten in de reacties onderaan deze pagina!


Heb je moeite met het kiezen van de juiste studie?

Er zijn genoeg studenten die moeite hebben om de juiste opleiding te vinden. Maar de juiste keuze maken is wel belangrijk, want je zult er toch al snel een bepaalde tijd aan besteden. Twijfel jij of de studie 'Basiskennis Loonadministratie (BKL)' van Laudius de juiste voor jou is?

Neem dan eens contact op met deze Studiekeuzebegeleiders of Loopbaanbegeleiders!


Veelgestelde Vragen over Basiskennis Loonadministratie (BKL)

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over Basiskennis Loonadministratie (BKL) te volgen bij Laudius:

Bij welke onderwijsinstelling kan ik de studie Basiskennis Loonadministratie (BKL) volgen?

De studie Basiskennis Loonadministratie (BKL) kun je onder andere volgen bij Laudius. Bekijk onze pagina voor meer informatie, kortingen en reviews!

Hoe hoog bedraagt het collegegeld van de studie Basiskennis Loonadministratie (BKL)?

Als je de studie Basiskennis Loonadministratie (BKL) wil volgen bij Laudius, dan is het collegegeld momenteel gesteld op € 79.00.

Welk studenttevredenheid cijfer krijgt de studie Basiskennis Loonadministratie (BKL)?

De studie Basiskennis Loonadministratie (BKL) van Laudius wordt op deze pagina beoordeeld door de bezoekers. Kijk snel wat voor cijfer er wordt gegeven!

Is er ook een kortingscode voor een studie bij Laudius?

Bij de studie Basiskennis Loonadministratie (BKL) van Laudius kun je de volgende kortingscode gebruiken: Krijg nú 5% extra korting, bovenop de al mogelijke kortingsprijs van Laudius zelf, met onze unieke kortingscode: bero5..

Welke actie is momenteel geldig voor deze studie?

Voor de studie Basiskennis Loonadministratie (BKL) van Laudius is momenteel de volgende actie geldig: Cursus kosteloos met STAP budget!


Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 18 februari 2022 om 10:26.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud