Studiegids » Studieverenigingen » YEBA

YEBA

Young & Eager Business Association (YEBA) is dé studievereniging voor de HRBS-Finance (Accountancy (AC), Finance & Control (F&C) en Finance, Tax & Advice.) aan de Hogeschool Rotterdam, locatie Kralingse Zoom.

Wat doen wij?

Bij velen bestaat nog steeds het beeld dat een studievereniging hetzelfde is als een studentenvereniging. Dit is echter onjuist. Bij een studievereniging gaat het vooral om activiteiten die gericht zijn op de toekomstige beroepspraktijk. Het doel van YEBA is om voor studenten de kloof tussen de theorie en de praktijk en tussen het studenten- en bedrijfsleven te overbruggen. Een kenmerkend aspect van YEBA is dat wij er altijd naar streven onze activiteiten op een professionele wijze aan te pakken en deze met veel enthousiasme neer te zetten. Door middel van diverse activiteiten proberen wij de studenten van de diverse opleidingen van dienst te zijn op de volgende gebieden:

-Intermediair tussen de student en het bedrijfsleven.
-Een brug tussen de theorie en de praktijk.
-Studieondersteunend.
-Gezelligheid.
Meer weten? Neem contact op met het bestuur of loop een keertje bij ons langs voor een praatje!

Informatie over YEBA

Hieronder vind je de informatie die wij hebben gekregen van het bestuur van YEBA. Mocht je vragen hebben over onderstaande informatie, of zie je dat bepaalde informatie niet meer klopt, horen wij dat graag in de reacties onderaan de pagina

Datum opgericht:01-09-2000
Status:Actief
Doelgroep / instituut:HRBS-Finance
Aantal leden/contribuanten:600
Url website:website
Stad:Rotterdam

Geschiedenis

De Young & Eager Business Association is in september 2000 opgericht met als doel studenten dichter bij elkaar te brengen en studenten te koppelen met hun toekomstige werkgevers. Vroeger was studievereniging YEBA een overkoepelend orgaan voor een nog breder scala aan opleidingen, maar sinds de fusie tussen de HES en de Hogeschool Rotterdam wordt er enkel gefocust op de opleidingen van het Instituut Financieel Management.

Activiteiten

Inhousedage, dinnernights en gezellige borrels op toffe locaties! Denk hierbij aan de Kuip in Rotterdam!

Missie & Visie

-Intermediair tussen de student en het bedrijfsleven.
-Een brug tussen de theorie en de praktijk.
-Studieondersteunend.
-Gezelligheid.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 10 augustus 2019 om 05:25.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud