Studiegids » Studieverenigingen » U.S.C.K.I. Incognito

U.S.C.K.I. Incognito

Incognito is een supergezellige vereniging voor de studie Kunstmatige Intelligentie met veel verschillende soorten mensen. Vaak omschreven als een groep ‘sociale nerds’, is het een lekker bij elkaar geraapt zooitje verbonden door dezelfde interesses. Je kan zijn wie je bent zonder dat er wordt geoordeeld, en je hoort er automatisch bij. Gewapend met woordgrappen komen we vaak samen om een spelletje te spelen, een drankje te drinken of een lezing bij te wonen. Met ruim twintig actieve commissies wordt er veel georganiseerd voor de leden, en is er veel ruimte om zelf actief te zijn bij de vereniging.

Informatie over U.S.C.K.I. Incognito

Hieronder vind je de informatie die wij hebben gekregen van het bestuur van U.S.C.K.I. Incognito. Mocht je vragen hebben over onderstaande informatie, of zie je dat bepaalde informatie niet meer klopt, horen wij dat graag in de reacties onderaan de pagina

Datum opgericht:1 januari 1990
Status:Actief
Doelgroep / instituut:Studievereniging voor Kunstmatige Intelligentie
Aantal leden/contribuanten:1950
Url website:website
Sociëteit- of borrellocatie:Café De Potdeksel
Bestuur / kantoorlocatie:Drift 21 - k. 1.03 3512 BR Utrecht
Stad:Utrecht
Prijs contributie:40

Geschiedenis

De studie KI in Utrecht is begonnen in 1988, toen heette het nog CKI (Cognitieve Kunstmatige Intelligentie). Aanvankelijk was het nodig de essentiële zaken zoals boeken en het contact met de faculteit te regelen, wat erg lastig was aangezien het vakgebied pas net bestond, en er tevens ook snel nieuwe dingen bij kwamen. In 1990 is U.S.C.K.I. Incognito officieel opgericht, en toen werden er allerlei activiteiten georganiseerd. Activiteiten met bedrijven, lezingen, feesten, er waren sweatshirts en een ledenblad. Dit jaar bestaat Incognito 30 jaar, wat uitgebreid gevierd is tijdens de Lustrumweek. Dit is een spektakel dat elke vijf jaar plaatsvindt.

Activiteiten

Incognito organiseert een groot aantal studiegerelateerde activiteiten zoals lezingen, bedrijfsbezoeken, studiemiddagen en scriptielezingen. Daarnaast worden er ook veel niet-studiegerelateerde activiteiten georganiseerd. Denk hierbij aan filmavonden, borrels, feesten, spelletjesmiddagen en – toernooien, en museumbezoeken.
Verder zijn er ieder jaar een aantal grote activiteiten zoals het introkamp, twee studiereizen naar het buitenland, een kerstdiner, een symposium, een ouderdag, een theatervoorstelling en een liftwedstrijd.

Missie & Visie

De missie van Incognito is om er te zijn voor de KI-studenten in Utrecht, en ze een gezellige en nuttige plek aan te bieden waar iedereen met open armen wordt ontvangen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 25 mei 2020 om 15:42.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud