Studiegids » Studieverenigingen » The New Fashion Society

The New Fashion Society

The New Fashion Society is een studievereniging van de Erasmus Universiteit in Rotterdam en wordt gedreven door het idee om business en mode te combineren. NFS is de enige studievereniging die zich volledig richt op mode. Wij geloven dat deze industrie talloze kansen brengt voor studenten, en dat is waarom we evenementen organiseren waar professionals uit de modewereld zich kunnen mengen met studenten door middel van een betekenisvolle dialoog. Wij zijn er van overtuigd dat we het gat tussen de mode industrie en ambitieuze studenten kunnen overbruggen.

Informatie over The New Fashion Society

Hieronder vind je de informatie die wij hebben gekregen van het bestuur van The New Fashion Society. Mocht je vragen hebben over onderstaande informatie, of zie je dat bepaalde informatie niet meer klopt, horen wij dat graag in de reacties onderaan de pagina

Datum opgericht:16-04-2012
Status:Actief
Doelgroep / instituut:Studenten
Aantal leden/contribuanten:703
Url website:website
Stad:Rotterdam

Geschiedenis

In 2012 is The New Fashion Society opgericht door business studenten met als doel deze niche te vullen.

Activiteiten

The New Fashion Society organiseert elk jaar een modeshow. Daarnaast houden we ook regelmatig seminars, workshops, bedrijfspresentaties en in-house dagen, zoals bij Louis Vuitton.

Missie & Visie

The New Fashion Society focust zich op het creëren van een omgeving waar like-minded studenten van verschillende disciplines samen worden gebracht door een reeks van professionele evenementen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 19 februari 2020 om 12:54.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud