Studiegids » Studieverenigingen » T.F.V. “De Smeetskring”

T.F.V. “De Smeetskring”

De Tilburgse Fiscalisten Vereniging “De Smeetskring” is de studievereniging voor fiscalisten aan de Universiteit van Tilburg.

Informatie over T.F.V. "De Smeetskring"

Hieronder vind je de informatie die wij hebben gekregen van het bestuur van T.F.V. "De Smeetskring". Mocht je vragen hebben over onderstaande informatie, of zie je dat bepaalde informatie niet meer klopt, horen wij dat graag in de reacties onderaan de pagina

Datum opgericht:23-9-1969
Status:Actief
Doelgroep / instituut:Fiscale studenten van Tilburg University
Aantal leden/contribuanten:700
Url website:website
Sociëteit- of borrellocatie:De Heuvel Gallery
Bestuur / kantoorlocatie:E207, Tilburg University
Stad:Tilburg
Openingstijden Sociëteit / borrellocatie:Iedere werkdag van 10:00 uur tot 16:00 uur op kamer E207
Prijs contributie:10

Geschiedenis

T.F.V. “De Smeetskring” is opgericht op 23 september 1969. Zij dankt haar naam aan emeritus-hoogleraar Prof. dr. M.J.H. Smeets. Deze heeft van 1931 tot aan zijn afscheid in 1967 in Tilburg het belastingrecht gedoceerd.

Activiteiten

Maandelijkse ledenborrels, inhousedagen, tentamentrainingen, bedrijvendag, masterclass, studiereis en informele ledenactiviteiten.

Missie & Visie

Het doel van de vereniging is om de afstand tussen studenten, docenten en het bedrijfsleven te verkleinen en het behartigen van de (fiscale–) studentenbelangen. De vereniging probeert dit te bereiken door diverse activiteiten te organiseren in de vorm van excursies naar verschillende fiscale bedrijven, lezingen van hoogleraren en uiteraard de borrels.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 24 februari 2020 om 13:16.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud