Studiegids » Studieverenigingen » sv Amoras

sv Amoras

Sv Amoras is dé studievereniging van heel Engineering aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen te Arnhem. De studievereniging is voor alle studenten van de Academie Engineering en Automotive. Hieronder vallen de opleidingen: Automotive, Elektrotechniek, Embedded Systems Engineering, Industrieel Product Ontwerpen, Technische Bedrijfskunde en Werktuigbouwkunde.

Informatie over sv Amoras

Hieronder vind je de informatie die wij hebben gekregen van het bestuur van sv Amoras. Mocht je vragen hebben over onderstaande informatie, of zie je dat bepaalde informatie niet meer klopt, horen wij dat graag in de reacties onderaan de pagina

Datum opgericht:3 juni 2015
Status:Actief
Doelgroep / instituut:Engineering & Automotive
Aantal leden/contribuanten:150
Url website:website
Sociëteit- of borrellocatie:Verschillende locaties in Arnhem
Bestuur / kantoorlocatie:2e verdieping, R26
Stad:Arnhem
Openingstijden Sociëteit / borrellocatie:Momenteel gesloten
Prijs contributie:5

Geschiedenis

In februari 2014 besloot een groep enthousiaste studenten dat het tijd werd dat Engineering en Automotive ook een studievereniging moest hebben. Zo gezegd, zo gedaan. Een nieuwe studievereniging was geboren.

Activiteiten

Wij organiseren een groot aantal leuke activiteiten zoals borrels, barbecues, feesten en de introductie. Daarnaast werkt de vereniging intensief samen met het bedrijfsleven. Als vereniging willen wij de studie van onze leden naar een hoger niveau tillen. Dit wordt gedaan door middel van het organiseren van verschillende activiteiten, zoals excursies naar bedrijven, lezingen en masterclasses.

Missie & Visie

Het doel van deze studievereniging is je medestudenten binnen jouw opleiding en daarbuiten, bij de andere opleiding van de Academie, te leren kennen. Naast contact leggen met medestudenten, zorgen we er ook voor dat je meer kennis krijgt over je vakgebied en de bedrijven daarin.

Overige Informatie

Mocht het mogelijk zijn, graag aangeven dat het om een studievereniging gaat (ipv een studentenvereniging)

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 23 november 2020 om 14:52.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud