Studiegids » Studieverenigingen » Studievereniging Strategos

Studievereniging Strategos

Strategos is sinds 2015 dé studievereniging van de opleiding technische bedrijfskunde waar studie en gezelligheid samenkomen. Dit zorgt voor erg gezellige tijden waar we later met veel voldoening aan kunnen terug denken.

Wij spelen in op de interesses van de studenten. Gave activiteiten organiseren om veel plezier aan te beleven, maar ook zaken waar je tijdens je carrière veel aan hebt.

Informatie over Studievereniging Strategos

Hieronder vind je de informatie die wij hebben gekregen van het bestuur van Studievereniging Strategos. Mocht je vragen hebben over onderstaande informatie, of zie je dat bepaalde informatie niet meer klopt, horen wij dat graag in de reacties onderaan de pagina

Datum opgericht:2015
Status:Actief
Doelgroep / instituut:Studenten van Technische Bedrijfskunde
Url website:website
Bestuur / kantoorlocatie:G.J. de Jonghweg 4
Stad:Rotterdam
Prijs contributie:20

Geschiedenis

Studievereniging Strategos bestaat sinds 2015. Elk jaar groeien wij als vereniging en dat is zeker te zien aan ons aantal leden. Elk jaar krijgen wij meer leden erbij waardoor we steeds leukere activiteiten kunnen organiseren.

Activiteiten

Studievereniging Strategos combineert leerzame evenementen met erg gezellige evenementen.

Zo organiseren we voor onze studenten elk jaar een CV-check, gastcolleges en workshops.
Naast deze leerzame activiteiten organiseren wij meerdere borrels per periode. Onze bekendste borrels zijn: Het beerpong toernooi, het kerstgala en het afsluitende bootfeest.

Onze doelstelling bij deze evenementen is, naast een leuke studententijd, zorgen voor binding tussen nieuwe studenten en ouderejaars studenten.

Missie & Visie

Missie:
Het verrijken van de studententijd van onze leden op sociaal en intellectueel gebied door activiteiten te organiseren die vernieuwend en inspirerend zijn.

Visie:
Het oprichten van een actieve studievereniging met het doel dat de vereniging niet meer weg te denken is bij de opleiding Technische Bedrijfskunde

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 20 februari 2020 om 08:38.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud