Studiegids » Studieverenigingen » Studievereniging Nucleus

Studievereniging Nucleus

Wij zijn SV Nucleus, de studievereniging voor Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek & Chemie op Hogeschool Leiden. Met onze 550 leden zijn wij de grootste studievereniging van Hogeschool Leiden en daar zijn we trots op! Wij bieden hulp bij de studie, connecties en natuurlijk ook voor veel gezelligheid. Onze 14 commissies houden de vereniging draaiend en bieden ook een platform voor onze leden om zich te ontwikkelen in diverse skills die de opleiding zelf niet kan bieden.

Informatie over Studievereniging Nucleus

Hieronder vind je de informatie die wij hebben gekregen van het bestuur van Studievereniging Nucleus. Mocht je vragen hebben over onderstaande informatie, of zie je dat bepaalde informatie niet meer klopt, horen wij dat graag in de reacties onderaan de pagina

Datum opgericht:18-6-2014
Status:Actief
Doelgroep / instituut:Studenten Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek & Chemie aan Hogeschool Leiden
Aantal leden/contribuanten:550
Url website:website
Sociëteit- of borrellocatie:Breehuys 16, Leiden
Bestuur / kantoorlocatie:Hogeschool Leiden
Stad:Leiden
Openingstijden Sociëteit / borrellocatie:Derde donderdag van de maand van 19:00 tot 23:00
Prijs contributie:10

Geschiedenis

De vereniging werd opgericht in 2014 en is sindsdien gegroeid tot een succesvolle vereniging en groeien wij elk jaar door. Zo zijn wij nog altijd de grootste, en naar onze mening leukste, vereniging van Hogeschool Leiden. In 2019 vierden we onze eerste lustrum groots door verscheidene extra activiteiten en een extra reis. Naar onze verwachting gaan we dit in 2024 overtreffen met een nog grootschaligere viering.

Activiteiten

Elke derde donderdag van de maand houden wij onze borrel op Breehuys 16 te Leiden. Daarnaast hebben wij elke maand een educatieve en recreatieve activiteit. Ook organiseren wij een eerstejaarsweekend, zodat eerstejaars elkaar kunnen ontmoeten in een andere omgeving dan tijdens de studie, en een reis naar het buitenland. Samen met andere verenigingen van Hogeschool Leiden organiseren we af en toe ook activiteiten zoals een Halloween feest en een eindfeest. Met andere lab gerichte studieverenigingen in Leiden organiseren we elk jaar het Labcoats feest.

Missie & Visie

Wij streven naar verbintenis voor studenten van Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek & Chemie, Verbetering van de kwaliteit van de opleiding en ontspanning.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 1 september 2022 om 15:39.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud