Studiegids » Studieverenigingen » Studievereniging NOPFY

Studievereniging NOPFY

Wij zijn dé studievereniging voor de Paramedische Studies en vertegenwoordigen de studenten Fysiotherapie, Voeding & Diëtetiek, Ergotherapie en Logopedie die studeren aan de HAN Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.
Als vereniging organiseren wij zowel sociale als opleiding gerelateerde activiteiten. We starten ieder collegejaar met de introductieweek voor aankomend eerstejaars. Daarna bieden wij ieder jaar verschillende borrels, feesten, activiteiten van bowlen tot kroegentocht en veel studie-inhoudelijke symposia en workshops.

Informatie over Studievereniging NOPFY

Hieronder vind je de informatie die wij hebben gekregen van het bestuur van Studievereniging NOPFY. Mocht je vragen hebben over onderstaande informatie, of zie je dat bepaalde informatie niet meer klopt, horen wij dat graag in de reacties onderaan de pagina

Datum opgericht:1967
Status:Actief
Doelgroep / instituut:Academie Paramedische Studies (m.u.v. Mondzorgkunde)
Aantal leden/contribuanten:736
Url website:website
Bestuur / kantoorlocatie:Kapittelweg 33, 6525 EN Nijmegen
Stad:Nijmegen
Prijs contributie:10

Geschiedenis

NOPFY bestaat al sinds 1967 en is hiermee de oudste studievereniging van de HAN. Met ons grote studentenbereik zijn wij tevens de grootste! Iets om trots op te zijn, dachten wij zo.

Activiteiten

Introductieweek, skireis, borrels, feesten, poolparty, pubquiz, kroegentocht, batavierenrace, workshop autisme, workshop mobiliseren, ehbo-cursus, symposium leven met kanker, symposium cerebrale parese.

Missie & Visie

Visie: een professionele, sociale en voornamelijk laagdrempelige studievereniging met een bestuur en commissies die activiteiten, feesten en borrels organiseert gericht op zowel het sociale aspect als het studie-inhoudelijke aspect en hiermee verbreding biedt op de studies en naast de studies.
Missie: het bevorderen van de contacten tussen studenten onderling en tussen studenten en medewerkers van de opleidingen Ergotherapie, Fysiotherapie, logopedie en Voeding & Diëtetiek. Hiernaast richt NOPFY zich ook op het stimuleren en ondersteunen van de studie.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 10 december 2019 om 02:02.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud