Studiegids » Studieverenigingen » Studievereniging Meesterlijk

Studievereniging Meesterlijk

Op 20 mei 2015 is de vereniging officieel opgericht en we hebben nu meer dan 400 leden.
Om lid te worden van SV Meesterlijk moet je studeren aan de pabo, ALPO, ALO of de pabo-ALO.

Informatie over Studievereniging Meesterlijk

Hieronder vind je de informatie die wij hebben gekregen van het bestuur van Studievereniging Meesterlijk. Mocht je vragen hebben over onderstaande informatie, of zie je dat bepaalde informatie niet meer klopt, horen wij dat graag in de reacties onderaan de pagina

Datum opgericht:20-05-2015
Status:Actief
Doelgroep / instituut:Studenten Hogeschool van Arnhem en Nijmegen
Url website:website
Bestuur / kantoorlocatie:Kapittelweg 35, 6525 EN Nijmegen, Nederland
Stad:Nijmegen
Prijs contributie:15

Geschiedenis

n.v.t.

Activiteiten

Met onze activiteiten houden wij feestavonden in de stad of op de HAN. Ook organiseert onze Activiteitencommissie pubquizzen, spelletjesavonden, karaoke-avonden en meer. Onze Reiscommissie organiseert, zoals de naam al doet vermoeden, onze Meesterlijke studiereizen. Antwerpen, Berlijn, Texel, Gent en meer steden hebben we tot nu toe al bezocht. Naast alle feestelijke activiteiten zet Meesterlijk zich ook educatief in. Onze grootste trots is de CollegeTour-reeks die we samen met alle studieverenigingen van HAN Educatie mogen organiseren. De opzet: een gast, een interviewer en veel enthousiast publiek. Dit alles om geïnspireerd te raken binnen het onderwijsgebied.

Sinds het studiejaar 2018-2109 hebben we ook een (actieve) Arnhemcommissie. Met deze commissie willen wij de Arnhemse studenten meer te betrekken bij sv Meesterlijk.

Missie & Visie

Studievereniging Meesterlijk maakt zich sterk voor alle studenten. Door middel van educatieve en non-educatieve activiteiten brengen wij onze leden bij elkaar om een hechte gemeenschap te vormen, en daarin ondersteuning te bieden in individuele behoeften. We brengen studenten in contact met het beroepenveld door middel van netwerkbijeenkomsten, bedrijfsbezoeken en informele bijeenkomsten, om studenten inzicht te geven in de beroepspraktijk van de basisschool.

We willen studenten in contact brengen met unieke evenementen en unieke personen. Gezamenlijk als een pabo-familie streeft Studievereniging Meesterlijk naar verbetering van de kwaliteit van het onderwijs en vergroting van de gezelligheid op de opleiding. Om uit te groeien tot een onmisbare vereniging binnen de opleiding met een grote naamsbekendheid, bij onder meer de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en haar partners.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 19 februari 2020 om 12:27.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud