Studiegids » Studieverenigingen » Studievereniging Logos

Studievereniging Logos

Het bestuur van studievereniging Logos bestaat momenteel uit drie leden en wordt vertegenwoordigd door studenten van de opleidingen ‘Logistics Engineering’ en ‘Logistics Management’. Samen doen zij er alles aan om jouw tijd op de logistieke opleidingen van de Hogeschool van Amsterdam nog leuker te maken. Er worden veel leerzame excursies georganiseerd zoals bezoeken en rondleidingen bij verschillende bedrijven maar er wordt ook veel aandacht besteed aan het vinden van stage- en afstudeer plekken. Naast de schoolse activiteiten worden er ook borrels en andere extra curriculaire activiteiten georganiseerd zoals de intro van eerstejaars studenten. Deze activiteiten zorgen voor een leuke beleving van de opleiding die je nooit meer zal vergeten!

Informatie over Studievereniging Logos

Hieronder vind je de informatie die wij hebben gekregen van het bestuur van Studievereniging Logos. Mocht je vragen hebben over onderstaande informatie, of zie je dat bepaalde informatie niet meer klopt, horen wij dat graag in de reacties onderaan de pagina

Datum opgericht:2011
Status:Actief
Doelgroep / instituut:Logistieke studenten van de Hogeschool van Amsterdam
Aantal leden/contribuanten:37
Url website:website
Sociëteit- of borrellocatie:Hogeschool van Amsterdam
Bestuur / kantoorlocatie:HvA Leeuwenburg B-1.19
Stad:Amsterdam
Prijs contributie:15

Geschiedenis

In 2013 is Studievereniging Logos opgericht door een groep gedreven studenten van de toenmalig Logistiek Economie en Logistiek Engineering. Zij vonden dat er een plek of momenten moesten komen waarbij zij andere studenten van andere klassen zagen. Hierbij dachten zij aan borrels, maar dat was niet alles. Zij wilden gebruik maken van een netwerk om meer te zien dan alleen de excursies vanuit school. Hieruit kwam het idee voor een studievereniging.

Activiteiten

Wij als vereniging werken voor de meeste activiteiten samen met andere studieverenigingen. Hiermee organiseren wij kroegentochten, borrels, kerstgala, eindfeest, surfvakantie, etc. Allemaal best non-studie, maar zelf organiseren tijd studiegerelateerd en niet studiegerelateerd. Studiegerelateerd; bezoeken aan beurzen, lezingen, bijlessen, bedrijfsbezoeken, deelname Logistica day, etc. Niet studiegerelateerd hebben wij borrels, bowlen, beer pong wedstrijden, karten en nog meer wat er te regelen valt als er animo voor is.

Missie & Visie

De belangen van twee studies worden vertegenwoordigd door de vereniging, deze twee studie’s zijn Logistics Management en Logistics Engineering.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 18 december 2019 om 04:33.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud