Studiegids » Studieverenigingen » Studievereniging LiNK

Studievereniging LiNK

WIJ ZIJN LiNK
LiNK is de studievereniging van de Academie Creatieve Technologie van Saxion, Enschede. Hieronder vallen studenten van de opleidingen Creative Media & Game Technologies, Creative Business en van Fashion & Textile Technologies. LiNK is opgericht op 21 september 2001 en telt op dit moment ruim 1200 leden. Hiermee is LiNK de grootste en meest actieve vereniging van heel Saxion!

Informatie over Studievereniging LiNK

Hieronder vind je de informatie die wij hebben gekregen van het bestuur van Studievereniging LiNK. Mocht je vragen hebben over onderstaande informatie, of zie je dat bepaalde informatie niet meer klopt, horen wij dat graag in de reacties onderaan de pagina

Datum opgericht:21 september 2001
Status:Actief
Doelgroep / instituut:Studenten
Aantal leden/contribuanten:1200
Url website:website
Sociëteit- of borrellocatie:Bar Update
Bestuur / kantoorlocatie:Gebouw Epy Drost. kamer 7.35A (G7 .35A) Van Galenstraat 19. 7511 JL Enschede
Stad:Enschede
Openingstijden Sociëteit / borrellocatie:Openingstijden van ons kantoor: Ma t/m do 10:00-16:00 uur Vr 12:00-15:00 uur
Prijs contributie:12.5

Geschiedenis

Activiteiten

LiNK is de schakel tussen de student, de opleiding en het toekomstige werkveld. Tijdens je studie organiseert LiNK workshops, seminars, gastcolleges, feesten, borrels, filmavonden, de jaarlijkse studiereis, de introductie en nog veel meer (studiegerelateerde) activiteiten. Ook biedt LiNK haar leden korting op boeken en ander studiemateriaal. Daarnaast zijn er nog veel andere exclusieve aanbiedingen en kortingen beschikbaar voor leden.

Missie & Visie

Overige Informatie

Word actief lid bij LiNK! Binnen de studievereniging kennen we verschillende commissies. Geef je op voor één van de commissies en je organiseert bijvoorbeeld de feesten, filmavonden, verzorgd de promotie, regelt activiteiten en workshops of de introductie voor de nieuwe studenten. Ook wordt er elk jaar een studiereis georganiseerd. We zijn al naar Parijs, Berlijn, Londen, Milaan, Keulen, Praag, Boedapest, Kopenhagen en Krakau geweest. Wie weet bepaal jij waar de aankomende reis naar toe gaat!

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 8 september 2019 om 06:06.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud