Studiegids » Studieverenigingen » Studievereniging Genius Loci

Studievereniging Genius Loci

Dit is de studievereniging voor studenten van de bachelor en master Landschapsarchitectuur en/of Ruimtelijk Planning. De studievereniging organiseert een variatie aan activiteiten voor haar leden. Een paar voorbeelden zijn: eerstejaarsweekend, excursies, buitenlandse reizen, lunchlezingen, symposia, gala, borrels etc. Ook verschijnt er iedere periode een verenigingsmagazine. Al deze dingen worden georganiseerd door verschillende commissies, waar een mix van studenten uit verschillende jaren samenwerkt om alles voor elkaar te krijgen. Deze commissies vormen een perfecte mogelijkheid om je cv uit te bereiden en een netwerk op te bouwen voor de toekomst.
Het bestuur heeft een eigen kantoor, Het Hok genaamd, waar leden altijd welkom zijn om te komen relaxen en chillen op de banken.
Genius Loci is een vereniging waar iedereen een plekje heeft en alle actieve leden elkaar door en door kennen.

Informatie over Studievereniging Genius Loci

Hieronder vind je de informatie die wij hebben gekregen van het bestuur van Studievereniging Genius Loci. Mocht je vragen hebben over onderstaande informatie, of zie je dat bepaalde informatie niet meer klopt, horen wij dat graag in de reacties onderaan de pagina

Datum opgericht:31-05-1990
Status:Actief
Doelgroep / instituut:Studenten landschapsarchitectuur en ruimtelijke planning aan de WUR
Aantal leden/contribuanten:635
Url website:website
Sociëteit- of borrellocatie:"Het hok" forum kamer C0105
Bestuur / kantoorlocatie:Forum k. C0105
Stad:Wageningen
Openingstijden Sociëteit / borrellocatie:ma: 13:30-14:00di: 12:40-14:00wo: 13:30-14:00do: 13:30-14:00vr: 12:40-14:00(bestuur is vaak ook buiten deze tijden aanwezig)
Prijs contributie:10

Geschiedenis

De studievereniging bestaat sinds 31 mei 1990. In die tijd was de studie zeer klein en was de afstand tussen docenten en studenten klein. Beide groepen waren dan ook lid van de vereniging. Dit is 30 jaar later nog steeds zo. Het aantal leden is behoorlijk gegroeid, maar het kleinschalige gevoel is gebleven.

Activiteiten

Borrels, symposia, eerstejaarsweekend, integratieweekend, gala, binnen- en buitenlandse excursies, lunchlezingen, diners, jaarlijkse bbq en andere activiteiten.

Missie & Visie

Integratie tussen leden stimuleren, een plek bieden waar alle leden zich welkom voelen en leden zo actief mogelijk betrekken bij de vereniging.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 21 februari 2020 om 14:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud