Studiegids » Studieverenigingen » Studievereniging Equilibrium

Studievereniging Equilibrium

Equilibrium is een studievereniging die staat voor het evenwicht tussen goed slagen op je opleiding en genieten van de beste tijd van je leven, je studententijd. Het is de studievereniging voor alle studies aan het Instituut voor Life, Science & Technology, gevestigd aan de Hanzehogeschool te Groningen. De opleidingen die onder dit instituut vallen zijn Biologie en Medisch laboratoriumonderzoek – Research, Biologie en Medisch laboratoriumonderzoek – Diagnostiek, Bio-informatica, Chemie, Chemische Technologie en de master Datascience for Life Sciences.

Informatie over Studievereniging Equilibrium

Hieronder vind je de informatie die wij hebben gekregen van het bestuur van Studievereniging Equilibrium. Mocht je vragen hebben over onderstaande informatie, of zie je dat bepaalde informatie niet meer klopt, horen wij dat graag in de reacties onderaan de pagina

Datum opgericht:13 september 2005
Status:Actief
Doelgroep / instituut:Hanzehogeschool ILST
Aantal leden/contribuanten:498
Url website:website
Sociëteit- of borrellocatie:De Brouwerij
Bestuur / kantoorlocatie:Zernikeplein 11, D0.111
Stad:Groiningen
Openingstijden Sociëteit / borrellocatie:maandag 10:00–05:30dinsdag 10:00–05:30woensdag 10:00–05:30donderdag 10:00–05:30vrijdag 10:00–05:30zaterdag 10:00–05:30zondag 10:00–05:30
Prijs contributie:-10

Geschiedenis

In 2005 is Equilibrium opgericht vanuit de introductiecommissie die jaarlijks voor de eerstejaars en instromers verzorgd werd.

Activiteiten

Equilibrium organiseert jaarlijks zowel studiegerelateerde en niet-studiegerelateerde activiteiten. Hieronder vallen onder andere de maandelijkse themafeesten, het jaarlijkse gala, binnenlandse- en buitenlandse excursies, borrels en lezingen.

Missie & Visie

De missie van de studievereniging is om op een bindende factor te zijn tussen de verschillende studierichtingen van het Instituut voor Life, Science & Technology. Dit wordt onder andere gerealiseerd door zowel studiegerelateerde als niet-studiegerelateerde activiteiten te organiseren.

De visie is om op de korte termijn een toegevoegde waarde te vormen voor alle studenten aan het ILST. Het is hierbij van belang dat studenten zich in de veilige omgeving van Equilibrium kunnen ontwikkelen. Op de lange termijn is de visie dat alle studenten en medewerkers aan het ILST de vereniging als essentieel ervaren.

Overige Informatie

Equilibrium viert in het schooljaar 2019/2020 haar 15 jarige bestaan en daarmee derde lustrum. Wij zijn van plan gedurende het hele jaar feestelijke activiteiten te organiseren en oud leden van de vereniging weer met elkaar in contact te brengen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 20 februari 2020 om 09:45.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud