Studiegids » Studieverenigingen » Studievereniging Complex

Studievereniging Complex

Studievereniging Complex is de studievereniging voor alle studenten die psychologie studeren aan Tilburg University. Met ruim 1600 leden is Complex de grootste studievereniging van haar faculteit, de TSB (Tilburg School of Social and Behavioral Sciences).

Complex doet er alles aan om alle psychologiestudenten te ondersteunen bij hun studie. Zo krijgen leden korting op boeken, samenvattingen en examentrainingen. Daarnaast organiseren ze studiegerelateerde activiteiten; denk hierbij aan excursies, lezingen, symposia, congressen en workshops en natuurlijk de studiereis. Zodoende worden meerdere kanten van de studie belicht en als lid kun je hier je eigen steentje aan bijdragen door actief te worden in één van onze commissie. Ook krijgen leden van Complex korting op boeken, samenvattingen en examentrainingen

Complex is er echter niet alleen voor de studie! Ook psychologiestudenten die houden van een feestje en een drankje zijn bij Complex aan het juiste adres! Complex organiseert namelijk themafeesten, biercantussen, borrels en andere ontspannende activiteiten. Zo krijg je na een lange dag studeren ook je welverdiende rust en gezelligheid. Ook hier kun je als actief lid aan bijdragen door je aan te melden voor één van onze commissies.

Daarnaast zijn alle psychologiestudenten van 10.00 tot 16.00 van harte welkom op de Complex-kamer (T603), waar wij graag al jullie vragen beantwoorden over de studie en de universiteit. Er kunnen ook samenvattingen gekocht worden en natuurlijk is er heel veel ruimte voor gezelligheid, een kopje koffie of gamen op onze chillkamer!

Informatie over Studievereniging Complex

Hieronder vind je de informatie die wij hebben gekregen van het bestuur van Studievereniging Complex. Mocht je vragen hebben over onderstaande informatie, of zie je dat bepaalde informatie niet meer klopt, horen wij dat graag in de reacties onderaan de pagina

Datum opgericht:12-09-1992
Status:Actief
Doelgroep / instituut:Psychologie studenten van Tilburg University
Aantal leden/contribuanten:1630
Url website:website
Sociëteit- of borrellocatie:Café de Boekanier
Bestuur / kantoorlocatie:Kamers TZ603 en TZ604 Tias gebouw op de Tilburg University campus
Stad:Tilburg
Openingstijden Sociëteit / borrellocatie:De Complex kamers zijn open van 10:00-16:00.De Boekanier is open van 20:30-04:00.
Prijs contributie:15

Geschiedenis

Studievereniging Complex is in 1992 opgericht vóór en door psychologiestudenten. Door de jaren heen is Complex explosief gegroeid door een toename van psychologiestudenten aan Tilburg University. Op dit moment zijn wij de derde grootste studievereniging van Tilburg University. Sinds de oprichting faciliteert Complex zowel formele als informele activiteiten voor leden en krijgen leden korting op boeken, samenvattingen en bijles.

Activiteiten

Onze activiteiten zijn óf verbredend en verdiepend zoals ons jaarlijks congres, symposia en de studiereis, óf ontspannend zoals de themafeesten, cantussen en het introductiekamp en er is nog veel meer!

Missie & Visie

Het doel van Studievereniging Complex is om het welzijn van de studenten psychologie aan de Universiteit van Tilburg te bevorderen. Dit wordt bereikt door studiegerelateerde activiteiten te organiseren, zoals excursies, lezingen en workshops. Bovendien kunnen studenten boeken tegen gereduceerde prijzen bestellen. Bovendien fungeert studievereniging Complex als een informatie- en communicatiekanaal tussen onder andere studenten Psychologie en de Tilburg School of Social and Behavioural Sciences (TSB). Studievereniging Complex biedt haar leden studieondersteuning en beantwoordt vragen over psychologie. Bovendien biedt Study Association Complex ontspanning door het organiseren van een verscheidenheid aan niet-studiegerelateerde activiteiten zoals themafeesten, sportactiviteiten en drankjes. Ten slotte biedt studievereniging Complex studenten de mogelijkheid om een sociaal netwerk op te bouwen via de bovengenoemde structuren.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 19 februari 2020 om 12:42.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud