Studiegids » Studieverenigingen » Studievereniging CEnter

Studievereniging CEnter

Studievereniging CEnter is één van de studieverenigingen van de Academie Business en Communicatie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN).

Informatie over Studievereniging CEnter

Hieronder vind je de informatie die wij hebben gekregen van het bestuur van Studievereniging CEnter. Mocht je vragen hebben over onderstaande informatie, of zie je dat bepaalde informatie niet meer klopt, horen wij dat graag in de reacties onderaan de pagina

Datum opgericht:21 januari 2014
Status:Actief
Doelgroep / instituut:Studenten Commerciële Economie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen
Aantal leden/contribuanten:630
Url website:website
Sociëteit- of borrellocatie:Bascafé
Bestuur / kantoorlocatie:Laan van Scheut 10, Nijmegen
Stad:Nijmegen
Openingstijden Sociëteit / borrellocatie:maandag 19:00–04:00 dinsdag 19:00–04:00 woensdag 19:00–04:00 donderdag 19:00–04:00 vrijdag 16:00–04:00 zaterdag 16:00–04:00 zondag 18:00–03:00
Prijs contributie:10

Geschiedenis

De studievereniging van de opleiding Commerciële Economie is in 2014 opgericht en heeft sindsdien een sterke groei doorgemaakt. Ook voor de komende jaren heeft het bestuur de ambitie om verder te groeien.

Activiteiten

Er worden zowel door Studievereniging CEnter zowel studie gerelateerde als sociale activiteiten georganiseerd, hiermee zorgt de vereniging ervoor dat sv. CEnter ervoor dat de studietijd van de studenten verder reikt dan alleen maar met je neus in de boeken zitten.

Bij studie gerelateerde evenementen kun je denken aan workshops, bedrijfsbezoeken, lezingen en congressen. Daarnaast organiseert SV CEnter ook sociale activiteiten. Er worden elk jaar twee buitenlandreizen georganiseerd, er worden diverse themafeesten gehouden, er is een gala in samenwerking met andere verenigingen en er vinden vaak gezellige borrels plaats.

Missie & Visie

Bij SV CEnter staan studenten centraal. SV CEnter verbindt het onderwijs, de wetenschap en het bedrijfsleven. SV CEnter verzamelt en deelt nieuwe commerciële kennis. SV CEnter verbind studenten met elkaar voor het leven.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 2 december 2020 om 10:17.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud