Studiegids » Studieverenigingen » Studievereniging Babel

Studievereniging Babel

Sv Babel is de studievereniging voor mensen die een Taalwetenschappelijke richting volgen aan de Universiteit Utrecht, ook als je dus een minor, master of als je de hoofdrichting taalwetenschap volgt in LAS kan je lid worden van onze vereniging! Wij zijn een kleine maar zeer hechte vereniging en organiseren elk jaar veel leuke activiteiten, reizen en feesten, maar ook studiegerelateerde dingen zoals studiemiddagen en tentamenbijeenkomsten. Ook hebben we ‘de Babelkamer’, dit is een ruimte in een van de universiteitsgebouwen waar je altijd tijdens de zogeheten kameruurtjes langs kan komen voor gezelligheid, leuke spelletjes en gratis koekjes, thee, koffie en chocomel!
Vergeet je vooral niet in te schrijven als je Taalwetenschap wil gaan studeren in Utrecht, we verschaffen namelijk ook korting op boeken!

Informatie over Studievereniging Babel

Hieronder vind je de informatie die wij hebben gekregen van het bestuur van Studievereniging Babel. Mocht je vragen hebben over onderstaande informatie, of zie je dat bepaalde informatie niet meer klopt, horen wij dat graag in de reacties onderaan de pagina

Datum opgericht:2002
Status:Actief
Doelgroep / instituut:Taalwetenschap Utrecht
Aantal leden/contribuanten:130
Url website:website
Sociëteit- of borrellocatie:Oude Dikke Dries
Bestuur / kantoorlocatie:Drift 21, 2.09
Stad:Utrecht
Prijs contributie:25

Geschiedenis

SV Babel is een vrij jonge vereniging en we zijn ons vol op aan het ontwikkelen en organiseren elk jaar weer gavere dingen. We zijn opgericht in 2002, maar zijn nog altijd in onze tienerfase. Wil jij helpen de vereniging op te laten groeien? Join vooral!

Activiteiten

Qua activiteiten hebben we verschillende soorten, interessant voor elk soort mens. We organiseren de leukste activiteiten voor sporters, zoals apekooien, voor dansers, zoals feesten of rollerdisco, en voor gezelligheidsbeesten, zoals bierpong. Als je Taalwetenschap studeert houd je waarschijnlijk van taal, wij organiseren leuke taalgerelateerde activiteiten zoals een gebarentaalworkshop of een uitje naar een tv-programma over taal. Naast dit organiseren wij ook elk jaar met onze zusjesverenigingen een LinguisticsCareerDay (de LCD) wat een dag is met veel lezingen en oriëntatie-activiteiten waarop je je kan informeren op carrière mogelijkheden!

Missie & Visie

Missie: het gezellig hebben en eerstejaars door hun BSA loodsen
Visie: Taalwetenschappers zijn toppers

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 31 maart 2020 om 18:10.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud