Studiegids » Studieverenigingen » Studievereniging Asafier

Studievereniging Asafier

Asafier is sinds 2007 de studievereniging voor studenten van de studie Arabische taal en cultuur en de studie Midden-Oostenstudies aan de Universiteit van Amsterdam. Zij is verbonden aan de leerstoelgroep Arabisch van de Universiteit van Amsterdam.

Informatie over Studievereniging Asafier

Hieronder vind je de informatie die wij hebben gekregen van het bestuur van Studievereniging Asafier. Mocht je vragen hebben over onderstaande informatie, of zie je dat bepaalde informatie niet meer klopt, horen wij dat graag in de reacties onderaan de pagina

Datum opgericht:2007
Status:Actief
Doelgroep / instituut:studenten van Universiteit van Amsterdam
Aantal leden/contribuanten:40
Url website:website
Bestuur / kantoorlocatie:P.C.Hoofthuis
Stad:Amsterdam
Prijs contributie:12.5

Geschiedenis

De vereniging is opgericht na een oproep door zowel studenten en docenten. Zij wensten meer discussie, verdieping en diepgang binnen de studie.

Activiteiten

De studievereniging organiseert regelmatig interessante en leuke activiteiten voor studenten en probeert daarbij een divers programma aan te beiden, bestaande uit excursies, lezingen, meet-ups, filmvertoningen en nog veel meer. Als vereniging werken wij samen met zusterverenigingen, andere studieverenigingen van de faculteit en natuurlijk de studie.

Naast diepgang zorgen wij ook voor studie-gerelateerde activiteiten zoals conversatiegroepen Arabisch, Studeren met Asafier en tentamentrainingen. Maar probeert de vereniging de studenten ook te ondersteunen bij het oriënteren op de arbeidsmarkt.

Elke maand vind er een Meet-up plaats in of rond het P.C. Hoofthuis, waarbij onder het genot van een drankje en een snack de laatste ontwikkelingen in de MENA worden besproken, studietips worden uitgewisseld of waar na afloop tot in de late uurtjes wordt gedanst.

Als lid van Asafier profiteer je bovendien van kortingen op activiteiten en krijg je bij de boekverkoop aan het begin van elk semester 15% korting op Engelstalige studieboeken. Gedurende het hele jaar, krijgt elk lid 10% korting op het assortiment van Athenaeum.

Missie & Visie

“Geef meer diepgang aan je studie”

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 25 februari 2020 om 16:19.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud