Studiegids » Studieverenigingen » Studievereniging Adelante

Studievereniging Adelante

Een kleine maar hechte vereniging die als brug wil fungeren tussen opleiding en studenten en tevens als gezelligheidsvereniging. De interesse voor de Spaanse taal en alles dat daar omheen hangt is een grote gemeenschappelijke deler die voor leden verbindend werkt. De sfeer in de vereniging is heel informeel ondanks dat het bestuur hard werkt om de back-office zo professioneel mogelijk te organiseren. We nemen de mening van leden heel serieus, door middel van enquêtes of social media geven wij hen de ruimte om mee te denken of feedback te geven op basis waarvan wij dan nieuwe activiteiten bedenken of organisatorisch dingen anders aanpakken. Als lid van de vereniging zijn er gedurende het hele jaar kansen om cava’s en caña’s te nuttigen en van tapas en salsa te genieten!

Informatie over Studievereniging Adelante

Hieronder vind je de informatie die wij hebben gekregen van het bestuur van Studievereniging Adelante. Mocht je vragen hebben over onderstaande informatie, of zie je dat bepaalde informatie niet meer klopt, horen wij dat graag in de reacties onderaan de pagina

Datum opgericht:23 april 2014
Status:Actief
Doelgroep / instituut:Studenten Spaanse Taal en Cultuur
Aantal leden/contribuanten:48
Url website:website
Sociëteit- of borrellocatie:Los Amigos, Voorstraat Utrecht
Bestuur / kantoorlocatie:Drift 13, 1.13
Stad:Utrecht
Openingstijden Sociëteit / borrellocatie:Elke laatste woensdag van de maand is er een borrel bij Los Amigos vanaf 20:30 uur. Verder is de bestuurskamer op Drift 13 elke dag een paar uur bemand door het bestuur om vragen te beantwoorden of kopjes koffie te schenken.
Prijs contributie:10

Geschiedenis

Sinds 2014 zijn wij als vereniging in het leven geroepen, na een wat minder actief aantal jaren zijn wij sinds 2 jaar enorm aan het groeien in zowel ledenaantal, kwaliteit als gezelligheid.

Activiteiten

De activiteiten wisselen tussen opleidingsgerelateerde evenementen en gezelligheidsinitiatieven. Zo proberen wij de band tussen leden te versterken door middel van maandelijkse borrels en activiteiten als ‘tortilla eten’, ‘salsa dansen’, of ‘cycling dinner’. Vakinhoudelijk proberen wij het Spaanse spreek niveau van de leden op te krikken door wekelijks ‘intercambio’ aan te bieden in onze stamkroeg Los Amigos, vanaf 19:00 uur is er dan gelegenheid om heel informeel (met wat vloeibare moed -cava-) je Spaanse skills op de proef te stellen.

Missie & Visie

Adelante bestaat om studenten zowel in hun academische- als in hun persoonlijke leven te begeleiden en te ondersteunen. Dit doen wij door middel van het aanbieden van gezellige en informatieve activiteiten en dienen wij als vraagbaak wanneer er opleidingsgerelateerde kwesties zich voordoen. Ons doel is om studenten met hun interesse voor de Spaanse taal als gemeenschappelijke deler met elkaar in contact te brengen en die relatie te verdiepen door middel van frequente activiteiten.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 10 juli 2019 om 03:43.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud