Studiegids » Studieverenigingen » Studiestichting Alias

Studiestichting Alias

Studiestichting voor iedereen die Taal- en Cultuurstudies studeert aan de Universiteit Utrecht. Gezellige mensen die over het algemeen van kunst, cultuur en feestjes houden. Ook hebben we regelmatig bakworkshops of bijvoorbeeld een kroegentocht.

Informatie over Studiestichting Alias

Hieronder vind je de informatie die wij hebben gekregen van het bestuur van Studiestichting Alias. Mocht je vragen hebben over onderstaande informatie, of zie je dat bepaalde informatie niet meer klopt, horen wij dat graag in de reacties onderaan de pagina

Datum opgericht:25 november 1987
Status:Actief
Doelgroep / instituut:Studenten TCS
Aantal leden/contribuanten:280
Url website:website
Sociëteit- of borrellocatie:'t Pandje
Bestuur / kantoorlocatie:Drift 13
Stad:Utrecht
Openingstijden Sociëteit / borrellocatie:21:00-03:00
Prijs contributie:17.5

Geschiedenis

De naam Alias staat voor Algemene Letteren Is Anders Studeren, de studie Taal- en Cultuurstudies heette vroeger Algemene Letteren. Het is een hele brede studie en iedereen kiest zijn eigen vakken, dus de studiestichting is opgericht zodat studiegenoten toch kunnen bonden met elkaar.

Activiteiten

Kroegentocht, bierproeverij, Bob Ross schilderworkshop, kookworkshop, paaldansles, theater voorstelling, feestje, pooltoernooi, dagje Efteling, etc.

Missie & Visie

Onze nieuwe contribuanten enthousiasmeren en thuis laten voelen in Utrecht, onze bestaande contribuanten welkom laten voelen en op hun plek.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 4 september 2019 om 18:17.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud