Studiegids » Studieverenigingen » Stichting Midas

Stichting Midas

Stichting Midas organiseert voor accountancy studenten diverse activiteiten. Hierbij valt te denken aan formele activiteiten, zoals een inhousedag en een bedrijvendag. Op deze manier maken de studenten van de opleiding accountancy kennis met het beroepsleven en krijgen zij inzicht in hun toekomstige carrière. Ook organiseren wij informele activiteiten om de band met de accountancy studenten onderling te versterken. Dit doen wij mede door het organiseren van een bierpongtoernooi, introkamp voor de eerstejaar en een nacht van Midas.

Informatie over Stichting Midas

Hieronder vind je de informatie die wij hebben gekregen van het bestuur van Stichting Midas. Mocht je vragen hebben over onderstaande informatie, of zie je dat bepaalde informatie niet meer klopt, horen wij dat graag in de reacties onderaan de pagina

Datum opgericht:03-05-1991
Status:Actief
Doelgroep / instituut:Studenten van de Opleiding Accountancy in Breda
Aantal leden/contribuanten:35
Url website:website
Sociëteit- of borrellocatie:Bruxelles Breda
Bestuur / kantoorlocatie:Avans Hogeschool
Stad:Breda

Geschiedenis

Stichting Midas is opgericht in 1991 voor de Accountancy studenten van Avans Hogeschool in Breda

Activiteiten

Hierbij valt te denken aan formele activiteiten, zoals een inhousedag en een bedrijvendag. Op deze manier maken de studenten van de opleiding accountancy kennis met het beroepsleven en krijgen zij inzicht in hun toekomstige carrière. Ook organiseren wij informele activiteiten om de band met de accountancy studenten onderling te versterken. Dit doen wij mede door het organiseren van een bierpongtoernooi, introkamp voor de eerstejaar en een nacht van Midas.

Missie & Visie

Het bevorderen van sociale contacten voor de accountancy-studenten aan de Avans Hogeschool Academie Algemeen Financieel Management en de beroepsorganisaties.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 10 november 2019 om 03:20.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud