Studiegids » Studieverenigingen » Stichting Jurist in Bedrijf

Stichting Jurist in Bedrijf

Stichting Jurist in Bedrijf bestaat sinds 1987 en is de enige stichting tussen het scala aan studieverenigingen van de rechtenfaculteit van de Universiteit van Maastricht. Het voornaamste doel van Jurist in Bedrijf is de Maastrichtse rechtenstudent te voorzien van perspectief ten aanzien van carrièremogelijkheden binnen het nationale en internationale beroeps- en bedrijfsleven. Met dit doel voor ogen organiseert Jurist in Bedrijf jaarlijks de Bedrijven- en Instellingendag – die dit jaar op woensdag 18 maart 2020 zal plaatsvinden – en Jurist in Maastricht waarbij studenten een rondtocht maken langs de meest vooraanstaande Maastrichtse Advocaten- en Notarissenkantoren.

Daarnaast publiceert Jurist in Bedrijf hét faculteitsblad van de rechtenfaculteit van de Universiteit van Maastricht, welke wordt verstrekt onder de studenten van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid. Hiermee houdt Jurist in Bedrijf de rechtenstudent op de hoogte over alles wat speelt in de juridische wereld vandaag de dag en wordt inzage gegeven in de sfeer bij diverse nationale en internationale topkantoren.

Informatie over Stichting Jurist in Bedrijf

Hieronder vind je de informatie die wij hebben gekregen van het bestuur van Stichting Jurist in Bedrijf. Mocht je vragen hebben over onderstaande informatie, of zie je dat bepaalde informatie niet meer klopt, horen wij dat graag in de reacties onderaan de pagina

Datum opgericht:1987
Status:Actief
Doelgroep / instituut:Maastrichtse Rechtenstudenten
Url website:website
Bestuur / kantoorlocatie:Faculteit der Rechtsgeleerdheid
Stad:Maastricht

Geschiedenis

Activiteiten

Missie & Visie

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 24 februari 2020 om 13:18.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud