Studiegids » Studieverenigingen » SOLVE Rotterdam

SOLVE Rotterdam

Wij adviseren organisaties om deze efficiënter en effectiever te laten opereren. Door het aanbieden van kennis en ondernemerschap van jong talent streeft SOLVE ernaar de sociale impact van organisaties te vergroten en zo bij te dragen aan het creëren van een betere samenleving. Hierbij slaan wij een brug tussen ambitieuze maatschappelijk betrokken studenten en uiteenlopende vraagstukken van organisaties. Sociale impact maak je samen. Hoge kwaliteit, een frisse blik en creativiteit staan hierbij centraal. SOLVE Consulting wordt hierin gesteund door de Universiteiten van Amsterdam (UvA en VU), de Erasmus Universiteit Rotterdam en de Universiteit Utrecht. Daarnaast worden we begeleid door onze corporate partners, een Raad van Advies evenals experts vanuit het werkveld. SOLVE bestaat uit circa 90 ambitieuze universitaire bachelor- en masterstudenten die zich bezig houden met het adviseren van maatschappelijk betrokken organisaties en er zijn al meer dan 100 projecten succesvol afgerond. De consultancy teams hebben een interdisciplinaire samenstelling, bestaande uit studenten met uiteenlopende studieachtergronden en -vaardigheden.

Informatie over SOLVE Rotterdam

Hieronder vind je de informatie die wij hebben gekregen van het bestuur van SOLVE Rotterdam. Mocht je vragen hebben over onderstaande informatie, of zie je dat bepaalde informatie niet meer klopt, horen wij dat graag in de reacties onderaan de pagina

Datum opgericht:2007
Status:Actief
Doelgroep / instituut:Social Impact
Aantal leden/contribuanten:30
Url website:website
Sociëteit- of borrellocatie:Smitse, of ik een cafe in de stad/kralingen
Bestuur / kantoorlocatie:Burgemeester Oudlaan 50, PT-1.022
Stad:Rotterdam
Openingstijden Sociëteit / borrellocatie:Geen

Geschiedenis

n.v.t.

Activiteiten

Onze diensten zijn hierbij onder te verdelen in een drietal producten: Brainstorm, Onderzoek & Analyse en Impactanalyse. Het kan voorkomen dat uw vraagstuk niet in één van deze drie categorieën is onder te brengen. Neem in dat geval contact met ons op en grote kans dat we u alsnog van dienst kunnen zijn.

Missie & Visie

Ons doel is om een betere samenleving te realiseren. Wij streven naar het verhogen van maatschappelijke impact van organisaties en naar het vergroten van het sociale bewustzijn van toekomstige professionals door het samenbrengen van studenten en organisaties. Door het aanbieden van kennis van sociaal betrokken en ambitieuze studenten in een interdisciplinaire samenstelling, adviseren wij organisaties om maatschappelijke impact te vergroten. Hierbij worden de studenten ondersteund door universiteiten en onze partners.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 24 februari 2020 om 12:55.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud