Studiegids » Studieverenigingen » S.V. Tabula Rasa

S.V. Tabula Rasa

De studievereniging Tabula Rasa is een vereniging voor fysiotherapie- en podotherapiestudenten. Er worden verschillende activiteiten georganiseerd. Dit kunnen studiegerelateerde activiteiten zijn zoals de snijzaal, een reanimatiecursus of een tapecursus. Maar ook brengt de studievereniging heel veel gezelligheid met zich mee. Tabula Rasa heeft een eigen sociëteit in het centrum van Enschede, hier wordt elke dinsdagavond een borrel gehouden. Kortom, lid worden bij Tabula Rasa is een toevoeging op je studie, én op je studentenleven.

Informatie over S.V. Tabula Rasa

Hieronder vind je de informatie die wij hebben gekregen van het bestuur van S.V. Tabula Rasa. Mocht je vragen hebben over onderstaande informatie, of zie je dat bepaalde informatie niet meer klopt, horen wij dat graag in de reacties onderaan de pagina

Datum opgericht:01-10-1969
Status:Actief
Doelgroep / instituut:Fysiotherapie- en podotherapiestudenten
Aantal leden/contribuanten:630
Url website:website
Sociëteit- of borrellocatie:Stadsgravenstraat 41-43
Bestuur / kantoorlocatie:M. H. Tromplaan 28, 7513 AB Enschede op de tweede etage tussen Haanstra en Elderink
Stad:Enschede
Openingstijden Sociëteit / borrellocatie:Dinsdagavond tussen 22:00 en 04:00
Prijs contributie:15

Geschiedenis

Tabula Rasa is opgericht op 1 oktober 1969 door Bert Simens. Met een aantal mensen is Tabula Rasa toen tot stand gekomen. Er is gekozen voor de naam Tabula Rasa, dit betekent onbeschreven blad. Hiermee wordt bedoeld dat je de studie gaat beginnen als een onbeschreven blad. Naarmate je gaat studeren maak je meer ervaringen mee en bouw je herinneringen op. Aan het einde van de studie ben je dan een beschreven blad geworden.

Activiteiten

Tabula Rasa biedt studiegerelateerde activiteiten en niet studiegerelateerde activiteiten. Studiegerelateerde activiteiten is een aanvulling op de studie zelf. Dit zijn activiteiten zoals een snijzaal, reanimatiecursus en tapecursus. Ook worden er gezellige activiteiten georganiseerd zoals lasergamen, meedoen aan de Batavierenrace en Zwarte Cross

Missie & Visie

Het doel van onze vereniging is studenten fysiotherapie en podotherapie de aanvulling geven op de opleiding, door middel van studiegerelateerde activiteiten, maar ook met gezelligheid.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 24 februari 2020 om 13:24.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud