Studiegids » Studieverenigingen » S.V.T.B. Curius

S.V.T.B. Curius

Curius is de studievereniging voor alle studenten die studeren aan de faculteit Techniek, Bestuur en Management. Curius streeft ernaar om voor zijn leden een optimale omgeving te creeëren waarin ze zich kunnen ontwikkelen. De kern van de activiteiten van Curius kan als volgt worden beschreven:Informatie uitwisseling:- Tussen student en de faculteit- Tussen student en carrière mogelijkhedenActiviteiten organiseren:- Studie gerelateerd- Sociaal Voorzieningen in de faculteit:- Onderwijskwaliteit- Communicatie- Boekenverkoop- AlumniHet bestuur van Curius kan gevonden worden op ‘het hok’, een kantoor in vleugel A op de begane grond. Het bestuur kan altijd aangesproken worden voor vragen, twijfels of klachten over onderwijs. Daarnaast worden initiatieven en nieuwe ideeën altijd zeer gewaardeerd. Als laatste, maar zeker niet onbelangrijkste, hebben we gratis koffie, thee en een gezellige sfeer voor iedereen!

Informatie over S.V.T.B. Curius

Hieronder vind je de informatie die wij hebben gekregen van het bestuur van S.V.T.B. Curius. Mocht je vragen hebben over onderstaande informatie, of zie je dat bepaalde informatie niet meer klopt, horen wij dat graag in de reacties onderaan de pagina

Datum opgericht:1992
Status:Actief
Doelgroep / instituut:Studenten aan de faculteit Techniek, Bestuur en Management
Aantal leden/contribuanten:1900
Url website:website
Sociëteit- of borrellocatie:TB-café, Jaffalaan 5, 2628 BX, Delft
Bestuur / kantoorlocatie:Faculteit TBM, Jaffalaan 5, 2628 BX, Delft
Stad:Delft
Openingstijden Sociëteit / borrellocatie:Elke donderdag van 16:00 tot 21:30
Prijs contributie:8

Geschiedenis

Curius is een jonge, diverse en dynamische vereniging. Over de afgelopen paar jaar heeft Curius zijn positie in de faculteit van TBM en binnen Delft zeer versterkt. Ze zijn niet meer weg te denken uit de faculteit. Dit jaar viert Curius zijn zevenentwintigste verjaardag!

Activiteiten

Curius organiseert heel veel activiteiten (wel zo’n 100 per jaar!). Van het TB-café op donderdag tot de Curius wintersport tot ons jaarlijkse feest, de P-Co. Ook organiseren we activiteiten gericht op carrière: van lunchlezingen tot een weekend vol met bedrijvenbezoeken. Zo gingen we het afgelopen jaar langs bij KLM en vlogen we naar Manchester waar we de Heineken fabriek en Manchester United bezochten.

Missie & Visie

Curius heeft drie pijlers: Onderwijs, Carrière en Sociaal. Binnen deze drie pijlers probeert de vereniging zoveel mogelijk ruimte te bieden voor leden om zich hierin te ontwikkelen. Dit wordt gedaan door middel van commissiewerk, activiteiten en onderwijs verbeterende projecten.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 26 maart 2020 om 17:34.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud