Studiegids » Studieverenigingen » S.V. Syntax

S.V. Syntax

S.V. Syntax is een studievereniging gericht op het ondersteunen van de HBO-informatica student tijdens zijn of haar opleiding. We hebben een informele sfeer, wat onze evenementen enorm gezellig maakt.

Informatie over S.V. Syntax

Hieronder vind je de informatie die wij hebben gekregen van het bestuur van S.V. Syntax. Mocht je vragen hebben over onderstaande informatie, of zie je dat bepaalde informatie niet meer klopt, horen wij dat graag in de reacties onderaan de pagina

Datum opgericht:25 maart 2014
Status:Actief
Doelgroep / instituut:HBO-Informatica
Aantal leden/contribuanten:353
Url website:website
Sociëteit- of borrellocatie:Rockcafé Lazaru's
Stad:Leiden
Openingstijden Sociëteit / borrellocatie:Ma en di: 16.00 – 01.00 uurWo en do: 16.00 – 01.00 uur (zomer vanaf 14.00u)Vrij en zat: 16.00 – 02.00 uur (zomer vanaf 14.00u)Zon: Half uur voor aftrap eredivisie – 01.00 uur (zomer vanaf 14.00u)
Prijs contributie:13,37 euro per jaar

Geschiedenis

Activiteiten

Binnen S.V. Syntax proberen we een mix aan leerzame en sociale activiteiten te organiseren. Onze leerzame evenementen bestaan uit huiswerk uurtje, crashcourses voor de tentamens en talks van bedrijven. Onze sociale evenementen verschillen per jaar, op een paar statische evenementen na. Zo hebben we de maandelijkse borrel, bungaLAN, het eerste jaars weekend (EJW) en de studiereis.

Missie & Visie

Ons doel is om de studie ervaring van HBO informatica studenten in Leiden te verbeteren.

Overige Informatie

Hoewel wij een studievereniging zijn gericht op HBO-informatica studenten aan Hogeschool Leiden, mag iedereen lid worden.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 16 april 2020 om 07:20.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud