Studiegids » Studieverenigingen » s.v. Intermate

s.v. Intermate

Studievereniging Intermate is een vereniging voor de bachelorstudenten van Sustainable Innovation en Psychology & Technology. Ook vallen de masteropleidingen Innovation Sciences en Human-Technology Interaction. Het is een vereniging waar iedereen z’n eigen plek kan vinden, van verschillende commissies doen tot alleen op de borrels aanwezig zijn, iedereen is welkom en heeft de ruimte om te doen waar zij behoefte aan hebben. Door het jaar heen organiseren commissies en bestuur een variatie aan activiteiten met verschillende doeleindes.

Informatie over s.v. Intermate

Hieronder vind je de informatie die wij hebben gekregen van het bestuur van s.v. Intermate. Mocht je vragen hebben over onderstaande informatie, of zie je dat bepaalde informatie niet meer klopt, horen wij dat graag in de reacties onderaan de pagina

Datum opgericht:16 november 1983
Status:Actief
Doelgroep / instituut:TU/e studenten van de school Innovation Sciences
Aantal leden/contribuanten:841
Url website:website
Sociëteit- of borrellocatie:Den Dolech 2, Atlas 1.750 5612 AZ Eindhoven
Bestuur / kantoorlocatie:Den Dolech 2, Atlas 2.325 5612 AZ Eindhoven
Stad:Eindhoven
Openingstijden Sociëteit / borrellocatie:Ledenruimte: Ma-Vr 9:00-18:00, Borrel: Do: 17:00-20:00
Prijs contributie:20

Geschiedenis

Op 16 november 1983, werd Intermate opgericht door toenmalige Techniek & Maatschappij studenten. Door de jaren heen heeft Intermate verschillende “thuisbasissen” gekend; Connector, IPO en Atlas. Met de laatste verhuizing in februari 2019 naar het huidige hoofdgebouw van de TU/e campus: Atlas. Ongeveer 15 jaar geleden werd de studie Techniek & Maatschappij omgezet naar de huidige bacheloropleidingen Sustainable Innovation en Psychology & Technology.

Activiteiten

Door het jaar heen worden er een variatie aan activiteiten georganiseerd. Hieronder vallen carrièreactiviteiten, sportactiviteiten en feestjes. Met als een paar hoogtepunten:
– Internationale week excursie
– Wintersportvakantie
– Actieve leden dag

Missie & Visie

Wij als Intermate streven erna om iedereen een plek te geven waar zij zich comfortabel kunnen vinden. Ook heeft Intermate 3 pilaren wat de essentie van de vereniging zijn, deze pilaren zijn; carrière, onderwijs en vrijetijdsbesteding.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 9 april 2020 om 14:33.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud