Studiegids » Studieverenigingen » S.V. Fibonacci

S.V. Fibonacci

S.V. Fibonacci is de studievereniging van de studie Toegepaste Wiskunde aan de Haagse Hogeschool te Delft. De jonge, negen jaar actieve, studievereniging is al integraal onderdeel van de studie. Studievereniging Fibonacci ondersteunt de studenten gedurende hun opleiding. De vereniging ondersteunt de student bij het studeren, door middel van het organiseren van studie gerelateerde activiteiten zoals studiemiddagen of workshops. Daarnaast worden er ook ontspannende activiteiten georganiseerd. Om de studenten een stap in de goede richting te brengen, wat betreft carrière maken, organiseert de vereniging ook gastcolleges en bedrijvenbezoeken. Een lid bij de studievereniging krijgt niet alleen een goed netwerk, maar krijgt ook de aanzet naar het bedrijfsleven aangereikt. Deze aanzet kan via CV building door middel van het deelnemen aan relevante commissies of via de contacten die de studievereniging heeft met potentiële werkgevers.

Informatie over S.V. Fibonacci

Hieronder vind je de informatie die wij hebben gekregen van het bestuur van S.V. Fibonacci. Mocht je vragen hebben over onderstaande informatie, of zie je dat bepaalde informatie niet meer klopt, horen wij dat graag in de reacties onderaan de pagina

Status:Actief
Doelgroep / instituut:Toegepaste wiskunde, HHS
Aantal leden/contribuanten:220
Url website:website
Stad:Delft
Prijs contributie:10

Geschiedenis

S.V. Fibonacci is 9 jaar geleden opgericht.

Activiteiten

Voor de tentamenweken een studiemiddag, jaarlijks een studiereis, stedentrip, gala en vele andere gezellige activiteiten. Workshops, bedrijfsbezoeken en gastlezingen.

Missie & Visie

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 16 juli 2019 om 01:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud