Studiegids » Studieverenigingen » S.V. Communis

S.V. Communis

S.V. Communis is dé studievereniging voor studenten van Commerciële Economie en International Business aan Avans Hogeschool te ’s-Hertogenbosch.

Informatie over S.V. Communis

Hieronder vind je de informatie die wij hebben gekregen van het bestuur van S.V. Communis. Mocht je vragen hebben over onderstaande informatie, of zie je dat bepaalde informatie niet meer klopt, horen wij dat graag in de reacties onderaan de pagina

Datum opgericht:1 april 2021
Status:Actief
Doelgroep / instituut:Academie voor Marketing en International Business
Aantal leden/contribuanten:220
Url website:website
Sociëteit- of borrellocatie:Feestcafé LaLaLaa
Bestuur / kantoorlocatie:Stationsplein 50, 5211 AP 's-Hertogenbosch
Stad:'s-Hertogenbosch
Prijs contributie:10

Geschiedenis

De vereniging is in 2021 opgericht door zes studenten van de studies Commerciële Economie en International Business. Dit hebben zij gedaan om studenten van hun studies met elkaar te verbinden. Vooral in de tijden waarin het Coronavirus erg actief was, heeft de vereniging veel waarde toegevoegd. Er werden toen online activiteiten georganiseerd. Inmiddels is er weer ruimte om elkaar in het echt te ontmoeten zodat er weer meer connecties aangegaan kunnen worden.

Activiteiten

De vereniging organiseert activiteiten waarbij studenten elkaar beter kunnen leren kennen en vinden het daarnaast belangrijk om wat toe te voegen aan de studie. Om die reden worden er ook relevante studiegerelateerde evenementen georganiseerd.

Missie & Visie

Het samenbrengen van studenten is het doel van S.V. Communis. Veel studenten hadden hier behoefte aan, gezien zij normaliter enkel klasgenoten leren kennen gedurende de studietijd.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 4 juli 2021 om 04:41.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud