Studiegids » Studieverenigingen » s.v. Collegium

s.v. Collegium

s.v. Collegium is de studievereniging voor studenten van de opleidingen Bestuurskunde en Integrale Veiligheidskunde aan Avans Hogeschool te ‘s-Hertogenbosch.

De vereniging organiseert activiteiten zoals sprekersavonden, borrels en studiereizen zodat studenten het optimale aan hun tijd aan de opleiding kunnen halen.

Informatie over s.v. Collegium

Hieronder vind je de informatie die wij hebben gekregen van het bestuur van s.v. Collegium. Mocht je vragen hebben over onderstaande informatie, of zie je dat bepaalde informatie niet meer klopt, horen wij dat graag in de reacties onderaan de pagina

Datum opgericht:21 juni 2012
Status:Actief
Doelgroep / instituut:Academie Veiligheid en Bestuur
Aantal leden/contribuanten:350
Url website:website
Sociëteit- of borrellocatie:Café Zomers & Zomers
Bestuur / kantoorlocatie:Avans Hogeschool, onderwijsboulevard 215 's-Hertogenbosch
Stad:'s-Hertogenbosch
Prijs contributie:10

Geschiedenis

De vereniging is relatief jong. Sinds 2012 verzorgen wij studenten leuke en interessante activiteiten. Dit wordt allemaal gedaan door studenten, voor studenten.

Activiteiten

Formele activiteiten (sprekers, excursies)
Studiereis
Ledenweekenden
Borrels

Missie & Visie

Missie
De missie van de vereniging is het behartigen van de belangen van de studenten Integrale Veiligheidskunde en Bestuurskunde verbonden aan Avans Hogeschool te ’s-Hertogenbosch en het verbinden van deze studenten met elkaar, de academie en externen.

Visie
De vereniging wil komend jaar voortborduren op de stappen die zijn gemaakt in de samenwerking met de academie en het activeren van studenten voor de vereniging. Daarnaast wordt er verder gewerkt aan de weg voor een goede toekomst.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 30 november 2019 om 16:32.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud