Studiegids » Studieverenigingen » S.V. Atlantis

S.V. Atlantis

S.v. Atlantis is de studievereniging van Civiele Techniek, Bouwkunde en Ruimtelijke Ontwikkeling aan de Haagse Hogeschool. Atlantis organiseert verschillende activiteiten voor en door studenten van de betrokken opleidingen. We zijn altijd opzoek naar nieuwe kansen en koppelen graag onze studie aan het bedrijfsleven.

Informatie over S.V. Atlantis

Hieronder vind je de informatie die wij hebben gekregen van het bestuur van S.V. Atlantis. Mocht je vragen hebben over onderstaande informatie, of zie je dat bepaalde informatie niet meer klopt, horen wij dat graag in de reacties onderaan de pagina

Datum opgericht:1993
Status:Actief
Doelgroep / instituut:Civiele techniek, Bouwkunde, Ruimtelijke ontwikkeling
Aantal leden/contribuanten:150
Url website:website
Sociëteit- of borrellocatie:Haagse hogeschool
Bestuur / kantoorlocatie:Haagse hogeschool, Rz 1.13
Stad:Den-haag
Prijs contributie:10

Geschiedenis

S.V. Atlantis was vroeger de studievereniging voor Civiele techniek en hier komt onze naam ook vandaan. De studie Civiel bespreekt de onderwerpen water, infrastructuur en constructies en paste dus goed bij deze gezonken stad. Later hebben de studies Bouwkunde en Ruimtelijke Ontwikkeling zich bij ons aangesloten en zijn wij de studievereniging voor Build Environment geworden.

Activiteiten

Wij hebben 4 commissies: Wintersport commissie (wintersport reis), Activiteiten commissie (sport evenementen, bedrijven uitjes, kennismakingen, etc.) , Barcommissie (borrels, festivals, kroegentochten) en Reiscommissie (vakanties, studiereizen). Daarnaast wordt er elk jaar een Bedrijvendag georganiseerd, om de studenten in contact te brengen met toekomstige werkgevers.

Missie & Visie

De studenten leren netwerken en ze met elkaar in contact brengen. Daarnaast proberen we de student zo vlot mogelijk door hun studiejaren heen te helpen. Dit doen we door ze in contact te brengen met bedrijven en eventuele begeleiding te verzorgen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 20 november 2019 om 02:52.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud