Studiegids » Studieverenigingen » S.G. Daedalus

S.G. Daedalus

S.G. Daedalus is een studievereniging voor de studenten van de master en bachelor van Industrial Design Engineering aan de Universiteit Twente. De vereniging organiseert zowel leuke als studiegerelateerde activiteiten. Er komen regelmatig bedrijven die een lunchlezing geven om de studenten te informeren over het bedrijfsleven van een industrieel ontwerper. Bij leuke activiteiten kun je denken aan een gala, cursussen, visie verbredende activiteiten en reizen naar het buitenland.

Informatie over S.G. Daedalus

Hieronder vind je de informatie die wij hebben gekregen van het bestuur van S.G. Daedalus. Mocht je vragen hebben over onderstaande informatie, of zie je dat bepaalde informatie niet meer klopt, horen wij dat graag in de reacties onderaan de pagina

Datum opgericht:8 april 2002
Status:Actief
Aantal leden/contribuanten:900
Url website:website
Sociëteit- of borrellocatie:Diepzat
Bestuur / kantoorlocatie:De Horst 2 C008
Stad:Enschede

Geschiedenis

De vereniging is op 8 april 2002 opgericht. Door de jaren heen zijn wij steeds meer gegroeid. Inmiddels hebben we al 950 leden en we zijn nog steeds aan het groeien. We hebben ook veel commissies waarbij de leden kunnen helpen met het organiseren van activiteiten.

Activiteiten

Door het jaar heen worden er verschillende activiteiten georganiseerd. Jaarlijks hebben wij ons kerstdiner, gala, eindejaars barbecue en nog veel meer. We doen ook ieder jaar mee aan de batavierenrace. Daarnaast hebben we ook activiteiten die in samenwerking met bedrijven georganiseerd worden. Dit zijn bijvoorbeeld lunchlezingen, cases en workshops. De student kan zich hier oriënteren op eventuele stageplekken of banen.

Missie & Visie

Onze missie is om de interesses van de studenten van Industrial Design Engineering te vertegenwoordigen. Het is belangrijk voor ons om een fijne sfeer te creëren voor studenten. Naast het organiseren van leuke en extra curriculaire activiteiten is S. G. Daedalus er ook om de problemen binnen de studie van de studenten te vertegenwoordigen

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 4 oktober 2019 om 00:41.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud