Studiegids » Studieverenigingen » S.A. Nitocra

S.A. Nitocra

Nitocra is de studievereniging voor de Bachelor en Master Internationaal Land- en Waterbeheer aan de Wageningen University. De vereniging heeft als doel om de band tussen studenten van International Land and Water Management te versterken. Ook willen we studenten informeren over ontwikkelingen binnen het domein land- en waterbeheer, zowel binnen als buiten de studie. Daarnaast willen we een bijdrage leveren aan de verbetering van de studie en studie-gerelateerde onderwerpen en willen we studenten voorbereiden op hun carrière en de eerste stappen hierin ondersteunen.

Informatie over S.A. Nitocra

Hieronder vind je de informatie die wij hebben gekregen van het bestuur van S.A. Nitocra. Mocht je vragen hebben over onderstaande informatie, of zie je dat bepaalde informatie niet meer klopt, horen wij dat graag in de reacties onderaan de pagina

Datum opgericht:2002
Status:Actief
Doelgroep / instituut:Studenten en afgestudeerden van de Bachelor en Master International Land and Water Management
Aantal leden/contribuanten:450
Url website:website
Sociëteit- of borrellocatie:Droevendaalsesteeg 2, 6708 PB Wageningen, Room C0115
Bestuur / kantoorlocatie:Droevendaalsesteeg 2, 6708 PB Wageningen, Room C0115
Stad:Wageningen
Openingstijden Sociëteit / borrellocatie:Maandag t/m vrijdag van 12.40 - 14.00
Prijs contributie:9.5

Geschiedenis

In 2002 is S.V. Nitocra opgericht. Sindsdien zijn zowel de studie als de studievereniging erg gegroeid. Dit heeft geresulteerd in steeds meer commissies binnen de vereniging, die zowel educatieve als sociale activiteiten organiseren. Ook houden commissies zich bezig met de website, promotie en sponsoring. In 2018 is de Bachelor volledig Engelstalig geworden, en daarmee is ook de naam verandert naar S.A. Nitocra. De toekomst ziet er rooskleurig uit!

Activiteiten

Er wordt een breed scala aan activieiten aangeboden door de verscheidene commissies. Diners, borrels, gala’s, (lift)weekenden, excursies, films, symposia, sport en creatieve activiteiten. Er is altijd ruimte voor eigen inbreng en het aanbod blijft groeien.

Missie & Visie

De vereniging heeft als doel om de band tussen studenten van International Land and Water Management te versterken. Ook willen we studenten informeren over ontwikkelingen binnen het domein land- en waterbeheer, zowel binnen als buiten de studie. Daarnaast willen we een bijdrage leveren aan de verbetering van de studie en studie-gerelateerde onderwerpen en willen we studenten voorbereiden op hun carrière en de eerste stappen hierin ondersteunen.

Overige Informatie

Nitocra organiseert regelmatig activiteiten met andere studieverenigingen uit Wageningen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 21 februari 2020 om 13:44.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud