Studiegids » Studieverenigingen » S.A. Astatine

S.A. Astatine

S.A. (Study Association) Astatine is de studievereniging van de bachelor Advanced Technology en master Nanotechnology aan de Universiteit Twente. Zij is een open vereniging die veel voor en met haar leden doet. Leden worden verzorgt met onder andere goedkopere boeken, tal van activiteiten en excursies en gratis koffie en thee!

Informatie over S.A. Astatine

Hieronder vind je de informatie die wij hebben gekregen van het bestuur van S.A. Astatine. Mocht je vragen hebben over onderstaande informatie, of zie je dat bepaalde informatie niet meer klopt, horen wij dat graag in de reacties onderaan de pagina

Datum opgericht:23 december 2015
Status:Actief
Aantal leden/contribuanten:400
Url website:website
Sociëteit- of borrellocatie:TAP (Triple A Penthouse)
Bestuur / kantoorlocatie:HT711, Horst, Universiteit Twente
Prijs contributie:10

Geschiedenis

In 2005 gesticht viert Astatine dit jaar haar 14e verjaardag. We deden in 2006 voor het eerst mee met de landelijke batavierenrace, hadden gedurende het academisch jaar 2006/2007 ons eerste symposium, en organiseren sinds 2008 ieder jaar onze eigen buitenlandsreis!
Sinds 2009 is Advanced Technology een Engelse bachelor geworden, evenals Astatine. In februari 2016 is de master Nanotechnology ook onderdeel geworden van Astatine.

Activiteiten

Astatine organiseerd tal van activiteiten, waaronder:
De wekelijkse Vrijdagmiddagborrel
De jaarlijkse buitenlandsreis
Excursies naar interessante bedrijven
Een introductiekamp voor de eerstejaars
Paintball tournooien
LAN-parties
en nog heel veel meer

Missie & Visie

“Het doel van de vereniging is: het behartigen van studentenbelangen, met name van de studenten van de bacheloropleiding Advanced Technology en masteropleiding Nanotechnology aan de Universiteit Twente” is de missie zoals onze statuten het vermeldt.
Onze visie komt neer op het zijn van een hartelijke vereniging die open staat voor haar leden en hen inspireerd en voorbereid voor hun toekomst.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 19 november 2019 om 19:58.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud