Studiegids » Studieverenigingen » Rotterdamse Studievereniging ABC

Rotterdamse Studievereniging ABC

Wij zijn dé studievereniging voor alle PABO-studenten van de Hogeschool Rotterdam. Wij organiseren Activiteiten, Borrels en Colleges om jou als leerkracht nog meer te leren over het prachtige vak én je medestudenten te leren kennen! Zo hebben we een lezing gehad van de Gezonde School, een leuke pubquiz gedaan en met elkaar geborreld. We streven ernaar om elke drie weken een gezellige activiteit te organiseren voor onze leden! Meer weten? Kijk op www.rsvabc.nl !

Informatie over Rotterdamse Studievereniging ABC

Hieronder vind je de informatie die wij hebben gekregen van het bestuur van Rotterdamse Studievereniging ABC. Mocht je vragen hebben over onderstaande informatie, of zie je dat bepaalde informatie niet meer klopt, horen wij dat graag in de reacties onderaan de pagina

Datum opgericht:19-2-2020
Status:Actief
Doelgroep / instituut:PABO-studenten
Aantal leden/contribuanten:34
Url website:website
Sociëteit- of borrellocatie:Hogeschool Rotterdam
Bestuur / kantoorlocatie:Hogeschool Rotterdam
Stad:Rotterdam
Prijs contributie:15

Geschiedenis

De PABO op de Hogeschool Rotterdam is één groot feest. Het enige wat echter nog miste was een gezellige studievereniging voor alle PABO-studenten. Toen de voorzitter met het idee kwam om er eentje op te zetten, is het balletje gaan rollen. Op 19 februari 2020 zijn we dan officieel ingeschreven!

Activiteiten

Jaarlijks organiseren wij leuke activiteiten zoals bijlwerpen, pooltoernooien, pubquizen en nog veel meer! Naast dit soort evenementen organiseren wij ook kleinere borrels om met de vereniging samen te komen. Hier kun je medestudenten van alle PABO-stromingen ontmoeten en zo je netwerk uitbouwen. Ook organiseren wij leerzame activiteiten als colleges, lezingen en cursussen, die jou als leerkracht kunnen helpen. Denk hierbij aan een lezing van de Gezonde School of een cursus gebarentaal!

Missie & Visie

Wij willen de PABO-studenten van alle stromingen samen brengen om elkaar te leren kennen!

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 2 februari 2020 om 04:29.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud