Studiegids » Studieverenigingen » Roosevelt’s All Student Association (RASA)

Roosevelt’s All Student Association (RASA)

Onze vereniging omvat alle non-academische activiteiten op UCR. Wij hebben 28 besturen onder ons die aan verschillende interesses voldoen (bijv debat, kunst, schrijven, etc). Verder organiseert RASA alle feesten, een jaarlijkse vakantie, skitrip en alle andere unieke evenementen die niet onder een bestuur vallen (deze zijn natuurlijk ook open voor alle studenten).

Informatie over Roosevelt's All Student Association (RASA)

Hieronder vind je de informatie die wij hebben gekregen van het bestuur van Roosevelt's All Student Association (RASA). Mocht je vragen hebben over onderstaande informatie, of zie je dat bepaalde informatie niet meer klopt, horen wij dat graag in de reacties onderaan de pagina

Datum opgericht:2005
Status:Actief
Doelgroep / instituut:All UCR students worden automatisch lid van RASA
Aantal leden/contribuanten:450
Url website:website
Sociëteit- of borrellocatie:Lange Noordstraat 48 (Common House Elliott)
Bestuur / kantoorlocatie:Lange Noordstraat 48 (Common House Elliott)
Stad:Middelburg
Openingstijden Sociëteit / borrellocatie:Wij hebben elke werkdag inloopuren tussen 12:30 en 14:30

Geschiedenis

Wij zijn in 2005 opgericht om meer co-curriculaire evenementen te hebben in Middelburg. Studenten hebben toen onder onze naam en met ons budget hun eigen besturen opgericht. Zo zijn wij in de laatste 15 jaar gegroeid naar een groot bestuur die 27 kleinere besturen overziet.

Activiteiten

Onze specifieke besturen hebben meestal wekelijkse evenementen dus er zijn vaker meer dan 10 evenementen per week. SportsCo (sports bestuur) heeft bijvoorbeeld dagelijkse trainings voor verschillende activiteiten, MusicSociety organiseert een keer per maand een Open Mic avond en GamesCo heeft een keer per week een ‘boardgame night’ waar alle studenten welkom zijn om gezamenlijk bordspellen te spelen.

Missie & Visie

RASA’s missie is om alle studenten een kans te geven om aan hun interesses te werken die niet per se met hun lessen te maken hebben. Studenten kunnen daarbij zelf in een bestuur zitten of meedoen aan evenementen die door een bestuur worden georganiseerd. Hiermee ontwikkelen de studenten andere, praktische vaardigheden en krijgen ze een kans om sociaal te zijn met andere studenten (niet in hun studierichting).

Overige Informatie

RASA is zeker niet een typische studentenvereniging maar wordt legaal nog steeds gezien als een vereniging. Ons bestuur bestaat uit 6 leden en veranderd jaarlijks. Op UCR hebben we ook nog typische studentenverenigingen (‘fraternities’ en ‘sororities’). Deze hebben gemiddeld 10 – 20 leden. In totaal hebben we een mannen vereniging and 2 dames verenigingen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 21 december 2019 om 13:52.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud