Studiegids » Studieverenigingen » Nijmeegse Studenten Honours Vereniging

Nijmeegse Studenten Honours Vereniging

De NSHV is een vereniging waar honoursstudenten van alle programma’s van de Radboud Universiteit welkom zijn, om banden met je honoursgroepje te behouden en om nieuwe studenten van allerlei verschillende studies te ontmoeten! We zijn een erg diverse groep van alle studierichtingen en ook internationale studenten, iedereen is welkom. Er zijn formele activiteiten met bijvoorbeeld sollicitatie training, maar wij zijn er ook vooral om het gezellig met elkaar te hebben, om gelijkgestemde mensen te ontmoeten en om interessante activiteiten bij te wonen.

Informatie over Nijmeegse Studenten Honours Vereniging

Hieronder vind je de informatie die wij hebben gekregen van het bestuur van Nijmeegse Studenten Honours Vereniging. Mocht je vragen hebben over onderstaande informatie, of zie je dat bepaalde informatie niet meer klopt, horen wij dat graag in de reacties onderaan de pagina

Datum opgericht:04-01-2011
Status:Actief
Doelgroep / instituut:Huidig of voormalige honoursstudenten
Url website:website
Sociëteit- of borrellocatie:Ruygh
Bestuur / kantoorlocatie:TvA 1.00.31
Stad:Nijmegen
Openingstijden Sociëteit / borrellocatie:Elke tweede dinsdag van de maand vanaf 21:00
Prijs contributie:10

Geschiedenis

De NSHV werd op 4 januari 2011 opgericht om de binding tussen interdisciplinaire honoursstudenten te bevorderen. Inmiddels is het een vereniging voor alle honoursstudenten van de Radboud Honours Academy van de Radboud Universiteit.

Activiteiten

We bieden erg diverse activiteiten aan, zodat er voor ieder wat wils is. Zo zijn er formele activiteiten zoals lezingen van bekende onderzoekers, een etiquette diner en het gala. Daarnaast zijn er informele activiteiten, zoals de maandelijkse borrel, een cantus en een bierproeverij. Verder organiseren we een meerdaagse reis naar het buitenland en het introweekend aan het begin van het schooljaar. Ook hebben we activiteiten waarbij we samenwerken met andere (honours)verenigingen, zoals de batavierenrace en een wijnproeverij.

Missie & Visie

Inclusiviteit is bij ons een erg belangrijke waarde. Iedereen is welkom bij ons, verschillende studies, verschillende achtergronden, verschillende persoonlijkheden. Wij willen het prestigieuze beeld van de honoursvereniging doorbreken. Daarnaast willen wij ons inzetten om de vereniging duurzamer te maken.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 19 februari 2020 om 12:01.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud