Studiegids » Studieverenigingen » MSV Santé

MSV Santé

MSV Santé heeft zo’n 700 leden, waarvan 130 actief zijn in commissies, werkgroepen of het bestuur. De actieve leden worden centraal aangestuurd door een dagelijks bestuur, bestaande uit zes studenten die zich gepassioneerd inzetten voor de vereniging. Het bestuur wordt elk jaar volledig gewisseld in juni.
Elke commissie of werkgroep, bestaande uit zo’n 10 studenten, heeft een jaarlijks doel of thema waarmee gewerkt wordt.

Alle studenten die zich inzetten voor MSV Santé doen dit vrijwillig en met veel plezier. Op onze balie, de plek op de universiteit die beschikbaar is gesteld voor onze vereniging, komen dan ook vele leden langs. Ze komen om vragen te stellen of producten op te halen, maar ook om een praatje te maken of medestudenten te ontmoeten. Hier is altijd een prettige en open sfeer te vinden.

Informatie over MSV Santé

Hieronder vind je de informatie die wij hebben gekregen van het bestuur van MSV Santé. Mocht je vragen hebben over onderstaande informatie, of zie je dat bepaalde informatie niet meer klopt, horen wij dat graag in de reacties onderaan de pagina

Datum opgericht:11 september 2002
Status:Actief
Doelgroep / instituut:studenten Gezondheidswetenschappen aan de Universiteit van Maastricht
Aantal leden/contribuanten:700
Url website:website
Sociëteit- of borrellocatie:onze stamkroeg is George's Pub, verder geen eigen borrellocatie. De balie (onze bestuurlocatie) is vaak wel een plek waar iedereen komt zitten in pauzes of gewoon na lessen voor de gezelligheid.
Bestuur / kantoorlocatie:B0.636d, Universiteitssingel 40, 6229 ER Maastricht, ook wel de balie genoemd
Stad:Maastricht
Openingstijden Sociëteit / borrellocatie:balie: elke werkdag van 10:30 tot 13:30, vaak langer geopend > hier kan dus ook iedereen altijd langskomen om te lunchen/werken/kletsen/etc.
Prijs contributie:45

Geschiedenis

MSV Santé bestaat in deze hoedanigheid sinds 11 september 2002, maar vindt haar oorsprong in 1982.

Activiteiten

Op dit moment zijn er 12 commissies die allerlei verschillende activiteiten organiseren. Deze activiteiten zijn bijvoorbeeld borrels, feesten, sportactiviteiten of onderwijs gerelateerde activiteiten, maar ook een gala, de familiedag, de studiereis, de winterreis en een introductiekamp voor de eerstejaars. Een paar voorbeelden van activiteiten zijn Heel Santé Bakt, het kroegcollege, een LinkedIn fotoshoot of de mannen- en vrouwenavond. Ook doet er elk jaar een team mee aan de Batavierenrace. Naast het organiseren van activiteiten zijn er ook commissies die bijvoorbeeld het tijdschrift maken voor de vereniging, de promotie regelen van de activiteiten of de foto’s maken tijdens activiteiten en de site onderhouden.

Missie & Visie

MSV Santé heeft als doel de belangen te behartigen van onze 700 leden. Daarom zorgt de vereniging voor een aanbod van educatieve en ontspannende activiteiten. Ook verzorgt de vereniging studiebegeleiding, korting op studieboeken en de levering van boeken en blokboeken. Ten slotte biedt de studievereniging ook de mogelijkheid aan deze 700 leden zich te ontwikkelen op het gebied van besturen en organiseren, wat de carrièremogelijkheden laat toenemen.

Overige Informatie

De prijs van de contributie is geldig voor 4 jaar (dus 45 euro voor 4 jaar).

1 Reactie

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 21 februari 2020 om 15:56.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud