Studiegids » Studieverenigingen » MSV Pulse

MSV Pulse

MSV Pulse is de medische studievereniging van Maastricht. MSV Pulse ondersteunt, faciliteert en vertegenwoordigt jou als Geneeskundestudent.
Daarnaast verzorgt MSV Pulse de verkoop van boeken en medische materialen. Bij onze webwinkel kun je, als lid van MSV Pulse, een door ons samengesteld startersboekenpakket kopen. In dit pakket zitten een aantal medische basisboeken die je gedurende je hele studie kunt gebruiken. Uiteraard zijn ook talrijke andere medische boeken en materialen verkrijgbaar. De materialen, zoals stethoscopen, witte jassen en ooglampjes, kun je bij MSV Pulse zowel online als aan de balie kopen. Als lid van MSV Pulse krijg je flinke korting op de aanschaf van je boeken in het begin van het academische jaar en kun je je medische materialen voor zeer aantrekkelijke prijzen kopen.

Informatie over MSV Pulse

Hieronder vind je de informatie die wij hebben gekregen van het bestuur van MSV Pulse. Mocht je vragen hebben over onderstaande informatie, of zie je dat bepaalde informatie niet meer klopt, horen wij dat graag in de reacties onderaan de pagina

Datum opgericht:21 november 2007
Status:Actief
Doelgroep / instituut:Medisch studenten in Maastricht / Maastricht University FHML (Faculty of Health, Medicine and Lifesciences)
Aantal leden/contribuanten:2387
Url website:website
Sociëteit- of borrellocatie:Universiteitssingel 40 | Kamer 0.635f | 6229ER Maastricht
Bestuur / kantoorlocatie:Universiteitssingel 40 | Kamer 0.635f | 6229ER Maastricht
Stad:Maastricht
Openingstijden Sociëteit / borrellocatie:Ma: 10:30 -13:30 Di: 12:00 -13:30 Wo: 12:00 - 13:30 Do: 10:30 -13:30 Vr: Gesloten
Prijs contributie:17.5

Geschiedenis

In 2007 opgericht nadat de medische faculteitsvereniging Reflex uit elkaar viel. MSV Pulse is ontstaan om zowel klaar te staan voor alle medisch studenten als een leuke toevoeging te vormen op hun tijd als student.

Activiteiten

Wij hebben 24 verschillende commissies die allemaal verschillende activiteiten organiseren en ondersteunende rollen vervullen voor de vereniging. Wij organiseren zowel educatieve activiteiten, symposia, workshops en andere medische activiteiten als feesten en leuke activiteiten. We hebben jaarlijks een gala, studiereis en skireis. En zo zorgen wij dat onze leden de leukst mogelijke studententijd beleven.

Missie & Visie

Het samenbrengen van alle studenten geneeskunde in Maastricht.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 19 oktober 2019 om 08:30.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud