Studiegids » Studieverenigingen » Medische Faculteits Vereniging Rotterdam

Medische Faculteits Vereniging Rotterdam

Het hart van de MFVR bestaat uit studenten die zich inzetten als bestuur van de vereniging of voor een van de vele commissies. Daarnaast zijn er ook 2 disputen waarbij leden zich aan kunnen sluiten.

Informatie over Medische Faculteits Vereniging Rotterdam

Hieronder vind je de informatie die wij hebben gekregen van het bestuur van Medische Faculteits Vereniging Rotterdam. Mocht je vragen hebben over onderstaande informatie, of zie je dat bepaalde informatie niet meer klopt, horen wij dat graag in de reacties onderaan de pagina

Datum opgericht:10 april 1967
Status:Actief
Doelgroep / instituut:Studenten Medische Faculteit
Aantal leden/contribuanten:2200
Url website:website
Sociëteit- of borrellocatie:'t Vat
Bestuur / kantoorlocatie:Bestuurskamer
Stad:Rotterdam
Openingstijden Sociëteit / borrellocatie:Openingstijden ‘t Vat Maandag 11:00 - 18:00 uur Dinsdag 11:00 - 18:00 uur Woensdag 11:00 - 22:00 uur Donderdag 11:00 - 18:00 uur Vrijdag 11:00 - 14:30 uur

Geschiedenis

De Medische Faculteitsvereniging Rotterdam (MFVR) is dé vereniging voor studenten aan het Erasmus MC in Rotterdam. De MFVR is opgericht op 10 april 1967 en bestaat daarmee al ruim 50 jaar. Inmiddels tellen we zo’n 2200 leden, waarvan er 300 wekelijks actief zijn. Alles staat in het teken van gezelligheid, onderwijs en educatie.

Activiteiten

Samen organiseren we ieder jaar meer dan 100 activiteiten op het gebied van sport, lezingen, reizen (zowel binnen- als buitenlands) en feesten. Ook hebben we inspraak in het onderwijs en bieden we onze leden verschillende opties om hun carrièremogelijkheden te verkennen. Dit doen we onder andere door hen in contact te brengen met interessante bedrijven en enthousiaste artsen.

Missie & Visie

Alles staat in het teken van gezelligheid, onderwijs en educatie.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 3 september 2019 om 13:26.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud